Ai 22 de ani, si o criza existentiala.
Cu totii am trecut prin asta, mai mult sau mai putin. Eu am avut'o la 16 ani, aproape o jumatate de an in care am fost disperata, nu stiam ce sa devin, cand si cum o sa devin, voiam sa le fac pe toate deodata.
Daca starea aceasta o ai de multa vreme, va trebui sa mergi la un psiholog.
Toti aveam probleme de genul,la toti ne e greu intr-un fel doar ca trebuie sa ne tinem tari sa nu intrăm în depresie si sa ne distrugem singuri.
Tu ai nevoie sa iti ridici stima de sine si sa constientizezi că ai timp de toate, sa nu mai vrei lucuri mărețe si peste noapte si sa iei in considerare si faptul ca poti sa fi buna in altceva. Poate ai talent la lucuri simple pe care încă nu le-ai descoperit, dar de asta poti sa iti dai seama doar in momentul in care vei înceta să vrei sa fi ca ceilalti si sa faci ce fac ceilalti.
Toti am vre o carieră bănoasă si invidiat, dar ai nevoie de perseverență, dorința si placere pentru a le realiza.Cautati mai bine o pasiune care sa iti fie drag sa o faci si sa iti fie si usor in acelaș timp.Iar de bani nu te îngrijora,vor veni în timp.
Dacă ai nevoie de intimitate, independența si sa iti as sti ca poti, poti incerca un loc de munca din care sa iti câștigi existenta, sa iti plătești o chirie si mai departe cine stie, poate reușești mai mult si mai mult.
Poate te-ar putea ajuta Revista PS- Practic Calculatoare.
Sfatul meu: Nu te mai subestima. Vei ajunge in timp sa te bucuri de ceea ce ești si nu vei mai dori sa fii ca alții. Bogăția nu este partea frumoasa a unui om ci caracterul. Cine nu se mulțumește cu putin, nu se mulțumește oricât de mult ar avea. De aceea nu se opresc niciodată ci in fiecare zi își doresc "putin mai mult".
Salut. Din textul pe care l-ai scris deduc ca ti-ai creat multe blocaje care te pote duce intr-o zona destul de sensibilă. Indiferent de ceea ce crezi, sa stii ca fiecare dintre noi are un talent sau mai bine zis se pricepe foarte bine sa faca ceva la un nivel foarte ridicat. As numi-o vocatie. Dar pana atunci iti recomand cu toată caldura un psihoterapeut, care te-ar putea ajuta mai mult decat ai putea crede. Iti doresc ca toate cele bune sa ti se întâmple.