anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am vazut atatea pomeniri de sfinti, de preafericiti, de pastori, de preoti, sau popi, de o parte.si de oameni de stiinta, de la cimpanzeu incoace, toti filozofii pamantului cu propriile teorii. Bunul Dumnezeu ne indeamna in cuvantul sau catre noi, sa ascultam mai mult de el, dacat de oameni.fiindca ratacirea vine de la satan prin oameni.infiderent ca sunt credinciosi prost pregatiti, sau slujitori ai lui satan care fac voia stapanului lor. daca convingerea crestinilor este atat de puternica, si a celorlalti la fel, de secole, milenii, la ce atata osteneala? ateii? sau evolutionistii? de ce atatea intrebari despre Dumnezeu? credinciosii? de ce atatea abateri de la invataturile religioase, catre cele lumesti? fiindca se stie? unde este comoara omului acolo este si inima lui?

9 răspunsuri:
| perla a răspuns:

Da ce ti-a venit? te mustra constiinta cu ceva! dragalasule hai sa fim seriosi lasa tu ideilefilozofice ca painea costa mult!

| Costel95 a răspuns:

Intrebarea ta parte cam intortocheata, daca ai mai reaface-o poate ti-as putea raspunde...hee hee. Si lasati voi pe popa, ca nici un om nu poate sfinti, ci numai Dumnezeu.Astept o noua intrebare daca nu te superi...hee hee

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Doar pentru simplu fapt ca nu este cale regala atita timp cit fiecare e liber sa simta ce simte

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lucrurile pe care nu le intelegi(constient sau nu) preferi sa le abordezi intr-un mod inteligent, uitand banalitatile.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Esti crestin ortodox?big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mi se pare un pic aici si te rog sa ma ierti daca gresesc, mi se pare ca nsocotesti pe sfinti?thinking

| ciprianbuc a răspuns:

Zambim veseli. avem 365 de sarbatori intr-un an...