Nu trebuie sa faci nimic! Eu nu fumez si am prieteni care 90% fumeaza.Deci nu te agita, rabdarea este cheia.
Depinde in ce gasca esti...nu toti sunt lafel...bine eu fumez dar nu am fost acceptata din motivul asta
dar uh poti sa gasesti orikand o alta gasca care te accepta asa cum esti uh... dar dka uh vrei sa te apci de fumat e treaba tha ast
Nimic. Trebuie sa intrii in grupuri demne de tine, daca tu nu fumezi si ei te accepta doar daca esti in stare sa cobori la nivelul lor.
Stii vorba:"daca voi nu ma vreti, eu va vreau?"...stai pe langa ei daca iti sunt asa de dragi,cauta sa fii haioasa dar intr un mod cat mai natural(oricine isi doreste sa aiba pe cineva vesel si pus pe sotii pe langa el), cauta sa fii si un pic misterioasa dar nu foarte mult, ii vei face curiosi in felul asta.te poti face ca fumezi sau bei(adica poti pufai la misto din cand in cand fara sa tragi in piept si poti bea un pahar de orice dar nu mai mult(sorbi din ala 5 ore).iti mai dau un sfat prietenesc fereste te cat poti de fumat si bautura,eu am facut parte din multe feluri de anturaje bune si rele,am fumat si am baut multi ani, era cat pe ce sa ma distrug si pe langa mine sa distrug si pe altii din cauza acestor vicii, multumesc lui Dumnezeu am reusit sa le agat in cui si sa ma reapuc de sport si alte activitati mult mai sanatoase si mai "ieftine". daca poti convinge tu pe altii sa se lase nu te apuca tu pentru ei.azi ai sa fumezi o tigare, maine 2 apoi vei ajunge la pachet poate 2-3 pe zi, bani cheltuiti plus sanatate distrusa nu imediat dar in timp vei resimti aceste efecte si nu ti mai zic ca maine poimaine vei vrea sa fumezi altceva in loc de tigarea simpla etc.treaba ta dar viciile nu ti vor aduce mai multi prieteni ci in timp ii va indeparta pe cei mai multi.