| marniii a întrebat:

Am vazut ca ma apropii de 100 de raspunsuri si ma gandeam la cei care au deja sute sau mii de raspunsuri pe TPU. Nu va pare rau de timpul pierdut aici? Nu va pare rau ca ati investit ore intregi in siite-ul asta? Ati castigat ceva?

Răspuns Câştigător
| LordCristobal a răspuns:

Sincer,nu imi pare rau pentru ca raspunsurile mele au primit multe funde si asa am m-ai ajutat cativa oameni.
Si oricum nu aveam pretentia sa castig bani de pe site-ul asta.

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu totul se rezuma in viata asta la castig fiindca satisfactia unora poate fii si nematerialista, prin ajutorul oferit altora.

Eu una am mult timp de oferit, cat stau la munca sa-mi supraveghez angajatii si sa raspund aici, AJUTAND cu sfaturi si sugestii pe cei care au nevoie, fiindca am cunostinte vaste si multa exerinta de viata, deci pot sa ajut si chiar fac asta cu mare daruire.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Deloc, ma ajuta sa ma deconectez de a job cand nu ma mai pot concentra.

Si da, cel putin in timpul pandemiei simt ca am castigat ceva pe aici si anume am inchis gura la multi conspirationisti si am semnalat multe mizerii scrise

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu am pierdut timpul ăla, pentru că nu i-am spus nimănui "nu pot, scriu pe TPU".
Așa arată plictiseala/leneveala mea cumulată.
Decât să scriu un jurnal offline sau mai rău, să mă uit la seriale, mai bine jonglez informații inutile pe aici.

| Freya1 a răspuns:

Nu pierd timp, ca nu stau aici ca un job, stau când nu am ce sa fac și răspund când dau peste o întrebare ce imi atrage atenția, sau căreia pot sa ii ofer un sfat.

| Theo94 a răspuns:

Nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu imi pare, aici pot sa nu ma mai ascund si sa fiu eu, in nebunia mea patologica. Am castigat ca m-am simtit mai bine dupa ce am zis unele chestii.

| AdioTPU a răspuns:

A ajuta oamenii nu e niciodata un timp pierdutwinking