anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am vazut ca multi dintre voi dati sfaturi si incercati sa ajutati, dar am ramas uimit ca multi dintre voi ajung la unele controverse nu prea placute, va respect inteligenta pe care ati dobindit-o in scolile pe care le-ati urmat dar stau si ma intreb daca acele persoane, pe care voi le-ati sfatuit spre bine, vad acest circ creat de voi mai dau crezare vorbelor voastre?

Răspuns Câştigător
| AndutzaAndu a răspuns:

Acele persoane care incearca sa ajute pe altii care pun intrebari pe site incearca sa-i ajute pe ei, doar nu cred ca (,) cunosc ei "cazul" cu toate detaliile, nu? Fiecare incearca sa ajute cum poate si nu cred ca cineva ar trebui sa-si bage nasul in parerea celuilalt, ar trebui ca fiecare sa-si respecte parerile asa cum sunt ele, fie rele, fie bune.Si daca s-ar isca un circ pentru ceva, asa ceva ar fi o prostie, cred eu!happy

7 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Aceste controverse apar de regula pe probleme de politica (deh nenicule aici se pricepe toata lumea inclusiv eu ) si pe probleme de religie. La religie problema e putin mai complicata 'partidul ' cel mai recalcitrant fiind cel al ateilor, care desi nu au fost la vreo slujba in vreo biserica, 'cunosc' la perfectie ritualurile acesteia, daca nu esti cumva de aceeasi parere cu ei esti 'pocait ', sau daca cumva insisti, sa vezi ce repede risti o raportare si te trezesti cu ceva de genul 'iesi afara!'
Fiecare intelege in aceste domenii ce vrea. In rest suntem cei mai tari (TPU-ul ) si am inceput sa-mi indragesc chiar adversarii de idei. Fara acestia nu am mai avea sarea si piperul savantelor discutii.

Abh
| Abh a răspuns:

Probabil ca asta da sare si piper siteului.

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Păi mie mi se pare normal să se ajungă la unele controverse.Suntem oameni şi nu toţi gândim la fel.Fiecare are o opinie diferită iar dacă mie nu'mi convine îmi spun punctul de vedere. Într'adevar de multe ori se exagerează şi se ajunge chiar la scandal... ştiu că şi eu am fost de multe ori implicata în discuţii contradictorii, mai ales pe temă religioasă cum a spus şi @bittersweet, dar mie sincer îmi plac. Îmi place să stau de vorbă cu o persoană care nu e de acord cu mine, mi se pare mai interesant. Uneori poate exagerez şi'mi duc punctul de vedere la extreme dar asta sunt eu şi n'am ce face. Oricum nu'mi place sa mă bag în discuţii despre care n'am habar.Probabil sunt si persoane care fac asta, dar eu chiar am fost de foarte multe ori la biserică şi chiar am studiat şi din Biblie, dar na nu m'a convins şi gata.Asta nu înseamnă că arunc cu noroi în cei care sunt de altă părere cu mine.
Sincer, eu mi-am pierdut încrederea în foarte multe persoane de aici de pe site în urma scandalurilor şi nu'i mai privesc ca şi înainte. Oricum au rămas câţiva oameni care s'au dovedit a fi în orice situaţie impecabil şi pe ei îi respect

| costymaximus a răspuns:

Nu trebuie sa crezi tot ceea ce se spune aici, trebuie sa iei numai partea buna (asta dupa parerea ta ca e buna), fiecare isi da cu parerea la anumite chestii poate in necunostiinta de cauza sau poate ca s-au confruntat cu aceea chestie.Suntem oameni, dar suntem asa de diferiti, nu iti poti imagina!

| marcel_5462 a răspuns:

Tu chiar crezi ca toti care posteaza pe TPU au nevoie disperata de a primi ajutor? Eu am ajuns la concluzia ca multi posteaza pentru a face atmosfera si multa caterinca.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ma nebunule ma? ai problemede adaptare? ia-le ma asa cum sunt, alege cei bun, cei rau la recycle bin, si disputele daca nu-ti plac fie la ei acolo. ce, daca te cheama nebunu, eu te tratez ca atare?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai nicule mai, asculta-l pe Tepes mai si ia "problema"odata asa cum e.Ai probleme de adaptare?