| ChrisRo a întrebat:

Am vazut de multe ori cum cei care se plang ca nu au o prietena sau ca nu pot din diferite motive sa isi faca o prietena, sunt luati in bascalie si desconsiderati de o buna parte din oameni, daca nu cumva de majoritatea. Chestia asta am vazut-o cel mai des pe acest site sau pe forumuri.

Ce semnifica pentru oameni faptul ca un anumit individ nu poate avea o relatie cu o persoana de sex opus? De ce acest "handicap" nu este luat in serios de catre oameni?

Răspuns Câştigător
| Pnin a răspuns:

Orice.

45 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

E respins fara sa aiba vreun defect sau cu defect. Din cauza oamenilor pentru ca multi sant pe interes si atrag mai mult decat cei care sant seriosi de fel

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Cine nu îl ia în serios? De ce este aceasta un handicap? Cum adică, nu poate?

| ChrisRo explică (pentru sadrian46):

Pai e ok sa traiesti singur? Dumneata esti singur? Adica, cum ar fi ca maine seara, csnd toti au alaturi pe cineva, tu sa stai singur cuc si sa iti vorbeasca peretii?

| sadrian46 a răspuns (pentru ChrisRo):

Păi nu e ok. Dar dacă totuși ești singur?

| Drimmero a răspuns:

Nu e luat in serios pentru ca e ceva banal, daca asta e singura lor problema in viata atunci sunt niste oameni super-norocosi, altii n-au o mana, traiesc in scaun cu rotile, au diferite boli, traiesc la limita existentei, alea sunt probleme cu adevarat reale, nu ca nu au iubit/a. De parca a trai singur e vreun handicap, traiesti bine merci si asa, mai ales daca esti un om comod si nu vrei bataie de cap, daca ai pasiuni pe care le urmezi sau traiesti pentru ele viata e geniala, viata nu inseamna sa stai intr-o relatie, inseamna mult mai mult de atat, fericirea vine din multe lucruri.
Sunt 2 tipuri de oameni care nu au relatie, cei care nu vor si cei care sunt disperati si cauta din rasputeri, vorbesc despre a 2-a categorie, disperarea le pune capac, ar trebui sa faca ceva cu viata lor ca trece alarmant de repede, sa nu ramana blocati in bula lor amoroasa, sa lucreze la ei, daca stagneaza iar nu rezolva nimic, dar de obicei astia care se plang ca nu au relatie si ca lumea e rea de obicei au personalitate slaba si nu vreo drectie in viata.

| ChrisRo explică (pentru Drimmero):

Nu e gresit sa comparam problemele intre ele? Ca asa, unul care se vaita ca n-are un picior, poate fi considerat fericit fata de altul care are un cancer in faza avansata. Totusi, ciungii nu fac depresie ca n-au o mana, pe cand singuraticii adesea au depresii. Nu cumva aici e o chestie foarte serioasa ce tine de natura noastra evolutionista? Bunaoara, biologii evolutionisti considera ca "scopul" tuturor fiintelor, deci si al nostru, este perpetuara speciei. Iar daca esti singur/a, practic ti-a disparut sensul/motivul de a trai. Ma rog, asa explica savantii de ce efectiv ajung sa se sinucida unii singuratici, pe cand cei care ajung in scaun cu rotile isi doresc totusi sa traiasca.

Apoi, la momentul actual tu esti singur sau esti cuplat? Daca esti singur, ce pasiuni ai de ti-au adus atata pace si multumire sufleteasca?

| Mosotti a răspuns:

Sunt luati in bascalie pentru ca nu-s crezuti, se considera ca vin aici sa se prosteasca, sa minta, sa capteze atentie vezi doamne pe suferinta lor.
Ptr ca in real nu e asa, daca zici ca n-ai relatie la 40 ani si nu ai avut, n-ai si gata, nu am vazut sa rada cineva daca chiar stie ca n-ai.

Insa multi pe forumuri cer atentie prin prezentare de scenarii triste, le place sa se lamenteze considerand ca doar pe mila iau atentie.
Asa cum fac si multi care zic ca se sinucid, multi mint, ca daca vroia asta cu adevarat, nu mai vedea sensul sa spuna asta pe net, o facea si gata.

Cam asa sta treaba. Si nu ii crede ca nu poate sa-si faca o relatie, pentru ca pare de necrezut dat fiind ca si gunoierii au relatii, si ciobanii, pana si aurolacii, de aia se considera lamentare mincinoasa si se rade, pentru ca asta se considera prostie crasa, sa te lamentezi aiurea pentru atentie.

| ChrisRo explică (pentru Mosotti):

Aha. Deci sunt de fapt niste mascarici? Un fel de trolli? Atunci sa se duca la naiba. rolling on the floor))

| Mosotti a răspuns (pentru ChrisRo):

Exact! Sunt luati de mascarici, pentru ca daca si aurolacii au relatii, cum sa te creada cineva ca nu poti sa-ti faci relatie?! Mai ales daca ai o scoala, ai un trai decent, arati ca orice om si deci nu esti pe drumuri mizerabil si asa mai departe.

| ChrisRo explică (pentru Mosotti):

Pai un aurolac dpdv fizic poate sa nu aiba niciun defect? Si daca totusi ai? Inseamna ca esti mai prejos decat aurolacul.

| Mosotti a răspuns (pentru ChrisRo):

Pai daca aurolacul n-are nici un defect fizic, da, as fi sub aurolac la atractie daca eu as avea defect fizic, si cum natura zice ca figura emite calitatile ce le ai, normal ca aurolacul la cuplare are intaietate la o adica zic.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Mosotti):

"si cum natura zice ca figura emite calitatile ce le ai..."

Ce ne facem cu vorba aia "Aparențele înșeală"?

| ChrisRo explică (pentru anonim_4396):

Depinde ce asteptari ai.

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Poate sa insele aparentele dar rar, si inseala pentru aia care au dereglari psihice sau psihologice, ca poate arata bine dar sa fie antisocial si sa nu fie bun de nimic, dar noi vb aici de sanatosi.

Am vazut chiar eu in decembrie 1997 un barbat inalt, frumos foc la inchisi la spitalul Obregia (ala din linkul dat de tine), ca pe hol vedeai usa aia inchisa cu gratii pana sa intri in cabinet la psiholog, si avea si voce, canta foarte frumos, parul asa putin mai lung.
Dar asta se intampla mai rar. Dar si ala si-a revenit in mare parte si acum are o viata cat de cat normala totusi, a atras pe alta si ea cu ceva probleme, dar a atras tot pe principiile naturii, si aia arata destul de bine.

La sanatosi nu prea inseala aparantele. A stiut f bine ce a facut, are in spate milioane de ani de evolutie, nu e asa proasta sa dea gres.
Si chiar daca si la sanatosi rar inseala, e neglijabil, nu se pune.

Răspuns utilizator avertizat
| Mosotti a răspuns (pentru RTK):

Eu nu am prietena in primul rand ca eu am fost cam bolnav de pe la 20 ani, si nu mi-a ars de asa ceva, deci eu am probleme mari de tot, n-am job, nu ma simt bine, plus ca dupa 38-39 ani in colo, nici n-as mai fi vrut relatie, inainte voiam macar de distractie, nu aveam de gand sa ma leg la cap cu familie si obligatii si puradei.

Deci e f simplu. Pe langa ca nici n-am atras cine stie ce, ca sa umble femeile dupa mine la 20 ani ca sa zic ca hai si asa depresiv, luam una sa i-o trag cum o fi mers pe acolo.
Cum era amicu meu alfa care ala cand ieseai undeva cu el, 1 din doua se uitau la el, se simtea ca-l place.
Dar ala e sanatos.

Nu aveam cum sa zic ca am prietena daca n-am, nu m-am dat niciodata cine nu sunt, ca nu as castiga nimic.

Pai cine n-are, are o problema clar, care nu permite o relatie. Aurolacii au prietena adica aia care emit masculinitate, deci la baza tot barbati atractivi sunt, le apara de altii si asa mai departe.
Ca daca ma duc eu acum la o aurolaca, aia NU ma place, chiar daca am job bine platit, casa, etc, poate ar sta cu mine din interes cel mult.

Eu am zis adevarul pe aici, asta e natura umana, cine o contrazice e naiv rau. Ptr ce am zis, da raspuns la f multe intrebari pe care oamenii si le pun, si ce zic se verifica oricand.
Nu e vorba aia? "Ce e frumos si lui dzeu ii place", nu zice "ce e inteligent si lui dzeu ii place".
Ca nu ajunge fizicul pentru ceva serios, am tot zis, insa e cam proba eliminatorie, restul-s probe secundare.

Cati barbati cu femei proaste nu vezi, mari afaceristi, smecheri, tu crezi ca aia le da merzane ca-s destepte sau se comporta bine? Le da ca le e drag de ele doar cand le vede.
Pai aveam unu in sat la mine in Germania, stii ce zicea?
"Doar cand o vad in casa, imi lumineaza sufletul chipul ei dulce". Era cu 15 ani mai tanara ca el, si eu ma miram ca ii da de toate si ea nu face nimic.

Ca ii placea si cum se poarta poate, sau ce scoate pe gura, era secundar insa.

Cate femei nu arunca ochii la prosti la caracter si nesimtiti? Dar atrage, na!
Nu de putine ori auzeai "maaaica, uite vecinu are casa, masa, job bun, e cuminte, ce vazu fata aia la pierde vara ala, nu stim". Pai vazu, ca o atrage ala fizic.

Fizicul e cum e combustibilul la masina, iar celelalte calitati sunt boxele, casetofonu, volanu, scaunele si alte dotari.
Daca nu poti sa-i bagi combustibil iei masina aia? Orice dotari ar avea! Nu o iei.
Dar daca ai combustibil, atunci apreciezi si dotarile, si te mai poti lipsi de unele fara probleme.
Cam asa e.

Si toti astia care mint "nuuuu cont fizicu domne, nuuu, cont capu si caracteru", uite-te la cine le sar ochii, sa vezi.
Si cand ai cap prea mult, ti se zice ca plictisesti, ca prea multe chestii gandesti...asta asa cat "conteaza" inteligenta, verifica sa vezi.
Iar daca ai caracter prea bun, fata te face pampalau, ca prea faci ce zice ea.

Pai eu si daca am fost bolnav sau nu, n-am prea atras fizic, asa ca aia e, iar eu sa ma rog de ele, nu-s genul. Plus ca am fost mai ciudatel de mic, pe figura mea se vedea ca-s altfel, deci e posibil si asta sa fi atras indiferenta lor, poate inconstientul lor citea "asta e defect", nu stiu, tot ce stiu e ca nu ma vedeau fetele cum s-ar zice.
Nu am gresit cu nimic, nu uita ca si aurolaca aia miroase tot a tomberon, deci pentru ea nu e o problema ca e el asa.
Nu e nici o aberatie ce am zis, nu am zis ca atrage o femeie okey. Sau poate ar atrage daca se spala si arata ca un om normal, depinde.

Din punct de vedere fizic si atitudine da, pot fi mai prejos ca un aurolac, am zis pot fi, ca depinde si de aurolac, ca-s unii care arata mai bine si is mai masculini, altii nu, si sigur ca la astia care nu, nu se uita nici aurolacele.
Ca situatie sunt peste un aurolac, dar nu asta prea conteaza.
Aurolacul masculin emite masculinitate si prin aitudine si poate si prin figura, si aia normal ca de astia are nevoie, se simte putin atrasa si aia e, de aia si raman gravide prin canale.

Dar ia intreaba o aurolaca "ma, cu mosotti te-ai f?", sa vezi ce-ti zice! Bine, sa ma vada intai, ma imbrac cum vrei tu sa nu zici ca la imbracaminte e treaba.
Dar sigur nu pe bani, pe bune.

Pai eram in 2013 in parc, erau doua fete mici de cam 12 ani ale strazii, nu cred ca aveau 13 ani, sa le auzi "maaama ce l-as f pe ala...", nu stiu acum la cine se referea, dar vazusera ele pe unu misto cred, si iti dai seama ca nu l-a cunoscut, sa afle inteligenta si caracterul.
Evident ca se vedea ca-s asa dure si rele la cum vorbeau, deci nu erau fetele de calitate ca si caracter zic, erau niste birjarite ale strazii care au vazut un tip atractiv prin parc.

Pai nu asta e ideea, ideea este ca un barbat fie ca e gunoier, fie ca e director, sa emane masculinitate, ca doar asa atragi femeia, bine, am inteles gluma ta, dar aia e.

Altfel stai si te rogi de ele ca poate poate o sta una asa ca n-are pe altul mai bun, adica relatii de carton, fara prea multe sentimente.

Mai vazusem eu pe unu prin 2008 in Constanta gras destul, si am zis "de aia n-am eu gagica ca nu-s gras ca asta", ala avea gagica langa el, hahahahaha.

Acu nu puteam sa-l intreb de finante dar cred ca era om normal de rand, nu cred ca excela in finante.
Daca arati binisor, iti faci gagica asa repede cum iti iei o paine de la magazin.
Am zis binisor, ca nu trebuie neaparat sa ai nota 10, dar de un 7-8 sa fi macar, si tot e bine.

Ne facem gagici si sarbatorim amandoi hahaha. Ce varsta ai?

Multi inainte, da-te sa vedem, ca si asta alfa prieten al meu acum se da la din astea cu 10 ani mai mari, si ii iese.

| Emma30555 a răspuns (pentru RTK):

Exact cum am spus și eu, băieții bolnavi care suferă de depresie sau anxietate, găsesc mai greu prietena. Asta spune și Masotti. Dar tu nu vrei sa înțelegi. Am spus și eu acelasi lucru, care problema celor singuri. Au niște probleme emoționale cum recunoaste și Masotti ca a avut, dar pe mine nu ma crezi, omul îți spune și tot nu îți convine

| SG1995 a răspuns:

Pentru că nu e un handicap, e o problemă de relaționare umană, și chestia e că cu cât ești mai obsesiv pe chestia asta, cu atât e mai nașpa.

| Emma30555 a răspuns:

De multe ori bărbații singuri sunt ori pentru ca sufera de timiditate amestecat cu anxietate, ori stau numai în casa probabil tot de la anxietate sau alte tulburări ori sunt misogini, frustrați și nu știu sa vorbească și sa se poarte cu o fata. Dacă în primele cazuri soluția ar fi sa meargă la psiholog sa facă terapie pentru a depăși problemele emoționale sa iasă din casa sa și facă prieteni, sa aibă un job cât de cât bun, în ultimele cazuri ar trebui sa își revizuiască comportamentul. Cam asta ar fi motivul pentru care sunt blamați. Fiindcă nu fac ceva sa schimbe situația dar nici nu o accepta.

| Emma30555 a răspuns (pentru RTK):

Mai sunt oameni singuri pe termen scurt dar odată și odată tot își găsesc. Tu care crezi ca e motivul? Poate au facultate dar dacă stau numai în casa și nu socializează ce sa facă fetele? Sa vina ele la ei?

| FilosofulDepresiv2022 a răspuns:

Ceea ce cred eu este ca oamenii nu realizeaza niciodata "gravitatea" situatiei, adica chiar nu inteleg ca nu e o senzatie tocmai placuta sa nu reusesti sa-ti faci vreodata vreo prietena si doar iti arunca glume de genul "Esti suparat pe viata ca nu te cauta nicio fata?".E lipsa de empatie practic!

| ChrisRo explică (pentru FilosofulDepresiv2022):

Da, e lipsa de empatie. Am citit de multe ori replici de genul, venite chiar din partea fetelor; " ia uita-te la el, plange ca nu ***". rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Că nu are capacitățiile intelectuale sau emoționale pentru a-și face și menține o relație.

Discutabil. Crezi ca ai nevoie de IQ peste medie ca sa iti poti face o relatie? N-ai intalnit niciodata prosti prinsi in relatii?

| anonim_4396 a răspuns (pentru ChrisRo):

Ba da dar una e să-ți întemeiezi o relație și alta e să o menții. De aceea mulți divorțează sau se despart. Inteligența emoțională face diferența.

Pai cand n-ai inteligenta emotionala, se cheama ca ai ceva probleme psihice. Totusi, un cocalar analfabet poate avea inteligenta emotionala, iar IQ-ul 70. Si lasa 10 urmasi. Iar unul scolit si educat, cu EQ slab, moare fara urmasi. Crezi ca in acest caz e favorizata specia noastra?

| anonim_4396 a răspuns (pentru ChrisRo):

Un "cocalar analfabet" are tupeu și școala vieții, pe când unuia cu IQ ridicat, școlit și educat îi poate lipsi experiențele și școala vieții, ori din cauză că a primit o educație riguroasă și strictă ori că e timid din fire și nu are tupeul "cocalarului analfabet".
Cei care au IQ ridicat nu au intotdeauna un EQ pe măsură.

Pai are scoala vietii doar pe strada la el, insa daca l scoti din mediul lui, gen sa plece in Germania, sa isi caute de munca, sa invete limba, se caca jumate pe el. rolling on the floor

Te intreb iar; In opinia ta, crezi ca e benefic pentru specia umana sa se inmulteasca necontrolat asa zisii cocalari? Tie unde ti-ar placea sa traiesti, intr-un cartier din Copenhaga sau in Ferentari?

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Corect, un IQ ridicat nu inseamna un EQ ridicat.

| chuckmanson a răspuns:

Masculinitatea toxică. Dacă ești bărbat, în ochii societății trebuie să fii în stare să ai o tonă de relații oricând că altfel nu ești bărbat adevărat.
Plus, din ce am văzut eu din ce în ce mai multe adolescente și fete tinere devin feministe, doresc cariere de succes și în general să se auto îmbunătățească. Bărbații în general sunt mult mai conservatori și am văzut o grămadă de băieși chir de 16-19 ani care au atitudini extrem de sexiste și pe deasupra nu reușesc să trăiască la standarde tradiționale de masculinitate și nu prea vor să se auto îmbunătățească. Deci ceea ce se întâmplă e că femeile continuă să își ridice standardele și bărbații eșuează să le îndeplinească.
Deci sincer mi se pare că mulți din bărbații care se plâng că nu au iubită cam și-o merită.

| TheStrategist a răspuns:

Pentru că oamenilor le place să râdă de alții din orice motive atunci când au ocazia.

| Pnin a răspuns:

Ai zis-o chiar tu. Pentru că "se plâng" și in general nu fac nimic ca sa schimbe situația în care sunt, insistă că "sunt urâți și prosti" și asteapta sa le pice din cer o fata care sa ii accepte așa. Evident că sunt singuri daca sunt lipiti de PC 24/24 si n-au in plan sa facă nimic serios cu viața lor. Atitudinea lor e un handicap.

| ChrisRo explică (pentru Pnin):

Si cam ce ar trebui sa faca?

| Pnin a răspuns (pentru ChrisRo):

Orice.