Eu nu am prietena in primul rand ca eu am fost cam bolnav de pe la 20 ani, si nu mi-a ars de asa ceva, deci eu am probleme mari de tot, n-am job, nu ma simt bine, plus ca dupa 38-39 ani in colo, nici n-as mai fi vrut relatie, inainte voiam macar de distractie, nu aveam de gand sa ma leg la cap cu familie si obligatii si puradei.
Deci e f simplu. Pe langa ca nici n-am atras cine stie ce, ca sa umble femeile dupa mine la 20 ani ca sa zic ca hai si asa depresiv, luam una sa i-o trag cum o fi mers pe acolo.
Cum era amicu meu alfa care ala cand ieseai undeva cu el, 1 din doua se uitau la el, se simtea ca-l place.
Dar ala e sanatos.
Nu aveam cum sa zic ca am prietena daca n-am, nu m-am dat niciodata cine nu sunt, ca nu as castiga nimic.
Pai cine n-are, are o problema clar, care nu permite o relatie. Aurolacii au prietena adica aia care emit masculinitate, deci la baza tot barbati atractivi sunt, le apara de altii si asa mai departe.
Ca daca ma duc eu acum la o aurolaca, aia NU ma place, chiar daca am job bine platit, casa, etc, poate ar sta cu mine din interes cel mult.
Eu am zis adevarul pe aici, asta e natura umana, cine o contrazice e naiv rau. Ptr ce am zis, da raspuns la f multe intrebari pe care oamenii si le pun, si ce zic se verifica oricand.
Nu e vorba aia? "Ce e frumos si lui dzeu ii place", nu zice "ce e inteligent si lui dzeu ii place".
Ca nu ajunge fizicul pentru ceva serios, am tot zis, insa e cam proba eliminatorie, restul-s probe secundare.
Cati barbati cu femei proaste nu vezi, mari afaceristi, smecheri, tu crezi ca aia le da merzane ca-s destepte sau se comporta bine? Le da ca le e drag de ele doar cand le vede.
Pai aveam unu in sat la mine in Germania, stii ce zicea?
"Doar cand o vad in casa, imi lumineaza sufletul chipul ei dulce". Era cu 15 ani mai tanara ca el, si eu ma miram ca ii da de toate si ea nu face nimic.
Ca ii placea si cum se poarta poate, sau ce scoate pe gura, era secundar insa.
Cate femei nu arunca ochii la prosti la caracter si nesimtiti? Dar atrage, na!
Nu de putine ori auzeai "maaaica, uite vecinu are casa, masa, job bun, e cuminte, ce vazu fata aia la pierde vara ala, nu stim". Pai vazu, ca o atrage ala fizic.
Fizicul e cum e combustibilul la masina, iar celelalte calitati sunt boxele, casetofonu, volanu, scaunele si alte dotari.
Daca nu poti sa-i bagi combustibil iei masina aia? Orice dotari ar avea! Nu o iei.
Dar daca ai combustibil, atunci apreciezi si dotarile, si te mai poti lipsi de unele fara probleme.
Cam asa e.
Si toti astia care mint "nuuuu cont fizicu domne, nuuu, cont capu si caracteru", uite-te la cine le sar ochii, sa vezi.
Si cand ai cap prea mult, ti se zice ca plictisesti, ca prea multe chestii gandesti...asta asa cat "conteaza" inteligenta, verifica sa vezi.
Iar daca ai caracter prea bun, fata te face pampalau, ca prea faci ce zice ea.
Pai eu si daca am fost bolnav sau nu, n-am prea atras fizic, asa ca aia e, iar eu sa ma rog de ele, nu-s genul. Plus ca am fost mai ciudatel de mic, pe figura mea se vedea ca-s altfel, deci e posibil si asta sa fi atras indiferenta lor, poate inconstientul lor citea "asta e defect", nu stiu, tot ce stiu e ca nu ma vedeau fetele cum s-ar zice.
Nu am gresit cu nimic, nu uita ca si aurolaca aia miroase tot a tomberon, deci pentru ea nu e o problema ca e el asa.
Nu e nici o aberatie ce am zis, nu am zis ca atrage o femeie okey. Sau poate ar atrage daca se spala si arata ca un om normal, depinde.
Din punct de vedere fizic si atitudine da, pot fi mai prejos ca un aurolac, am zis pot fi, ca depinde si de aurolac, ca-s unii care arata mai bine si is mai masculini, altii nu, si sigur ca la astia care nu, nu se uita nici aurolacele.
Ca situatie sunt peste un aurolac, dar nu asta prea conteaza.
Aurolacul masculin emite masculinitate si prin aitudine si poate si prin figura, si aia normal ca de astia are nevoie, se simte putin atrasa si aia e, de aia si raman gravide prin canale.
Dar ia intreaba o aurolaca "ma, cu mosotti te-ai f?", sa vezi ce-ti zice! Bine, sa ma vada intai, ma imbrac cum vrei tu sa nu zici ca la imbracaminte e treaba.
Dar sigur nu pe bani, pe bune.
Pai eram in 2013 in parc, erau doua fete mici de cam 12 ani ale strazii, nu cred ca aveau 13 ani, sa le auzi "maaama ce l-as f pe ala...", nu stiu acum la cine se referea, dar vazusera ele pe unu misto cred, si iti dai seama ca nu l-a cunoscut, sa afle inteligenta si caracterul.
Evident ca se vedea ca-s asa dure si rele la cum vorbeau, deci nu erau fetele de calitate ca si caracter zic, erau niste birjarite ale strazii care au vazut un tip atractiv prin parc.
Pai nu asta e ideea, ideea este ca un barbat fie ca e gunoier, fie ca e director, sa emane masculinitate, ca doar asa atragi femeia, bine, am inteles gluma ta, dar aia e.
Altfel stai si te rogi de ele ca poate poate o sta una asa ca n-are pe altul mai bun, adica relatii de carton, fara prea multe sentimente.
Mai vazusem eu pe unu prin 2008 in Constanta gras destul, si am zis "de aia n-am eu gagica ca nu-s gras ca asta", ala avea gagica langa el, hahahahaha.
Acu nu puteam sa-l intreb de finante dar cred ca era om normal de rand, nu cred ca excela in finante.
Daca arati binisor, iti faci gagica asa repede cum iti iei o paine de la magazin.
Am zis binisor, ca nu trebuie neaparat sa ai nota 10, dar de un 7-8 sa fi macar, si tot e bine.
Ne facem gagici si sarbatorim amandoi hahaha. Ce varsta ai?
Exact cum am spus și eu, băieții bolnavi care suferă de depresie sau anxietate, găsesc mai greu prietena. Asta spune și Masotti. Dar tu nu vrei sa înțelegi. Am spus și eu acelasi lucru, care problema celor singuri. Au niște probleme emoționale cum recunoaste și Masotti ca a avut, dar pe mine nu ma crezi, omul îți spune și tot nu îți convine