Daca iti expui intr-un mod obscen dosul si sanii, atunci apare situatia despre care vorbesti. Si nu, nu trebuie sa fie dezgolite ca sa fie pozate obscen. E vorba de pozitie si modul in care s-a facut fotografia.
Cum a zis si Alexander.Nu ar trebui sa pozeze in felul ala.Mi se face scarba de prostia lor.Sau cand posteaza tot felul de cacaturi de rime despre iubire, la o poza obscena.Curve.Ar trebui sa nu mai pozeze deloc, se fac de rusine in randul populatiei.
Pentru numele lui Dumnezeu, incetati cu prostiile. Fiecare are dreptul sa posteze ce vrea, cand si cum vrea. E doar Facebook. In cazul in care nu va convine ceva, va reamintesc ca e datorita faptului ca aveti "prieteni in exces ", "prieteni virtuali" asa ca, scoate-ti-i din lista! E simplu
Fiecare cum vrea? Ai auzit de regulamentul site-ului?
:-s.Nu am judecat pe nimeni.Am pus doar o intrebare sa vad ce raspunsuri primesc.N-are nicio legatura raspunsul tau cu ce am intrebat eu.
Fiti ma seriosi.
Chiar sunt.NuVisezCuOchiiDeschisi.
Nu are nicio relevanta userul cu gandirea mea. Userul tau tine strict de o lume virtuala a carei confidentialitate ti-o poti pastra.
dany1444 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
ThePayback întreabă:
Neimportant întreabă: