| sorin a întrebat:

Am vazut la stiri un caz incredibil prin Brazilia, cu un moderator de emisiunii cu crime chestii din astea facea audienta pe aceste subiecte dar culmea ca el se ducea si omora oamenii ca sa aiba subiect de discutat la emisiune, si dupa aceea prezenta cadavrul in emisiune si isi dadea cu parerea cum o fi murit.Sadic nu?

Răspuns Câştigător
| ToxiKat a răspuns:

Am vazut azi in "Adevarul"...chiar ca sadic...iti dai seama ca incepea sa fie ciudat...cum de intotdeauna el era primul care ajungea la locul crimei...inaintea politiei...

9 răspunsuri:
| SweetCandy a răspuns:

Doamne.......chiar e adevarat?surprise

| Gabry a răspuns:

Doamne, cat de sadic a putut sa fie!:O

| JustMeFlory a răspuns:

Om nebun, disperat dupa audienta si bani! In ziua de azi orice e posibil!oh go on

| sorin explică:

"Harciog" habar nu am el avea emisiunea lui ceva gen OTV cred si el ajungea mereu primul la cadavru si dupa aia prezenta scena la el in emisiune.

| sorin explică:

Http://www.hotnews.ro/......rating.htm
Asta e una din adrese Harciog, vezi si tu acolo asa au zis aia asa zic si eu:)

| viki a răspuns:

E trist...nu-mi vine sa cred :Ostraight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inteligent barbat. Trebuia sa schimbe tara si postul par exemple pro tv.In mod sigur nu ar fi fost nevoit sa ucida ca avea ocupatie la ora 17. Dar am o nelamurire; Cine ii dadea voie sa posteze locul crimei, cadavrul sau alte chestii din astea pina nu se elucida cazul? Mi se par aberatii...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sorin nici cel mai mare prost nu face asa ceva.Cum doamne fereste sa comiti o crima si sa stai prin preajma?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M-ai convins Sorinel.