Da, sa stii ca pe aceeasi data stiam si eu [21]...insa Dumnezeu stie.Vezi, hai sa ne facem noi probleme ce-o sa fie peste 3ani, si maine sa ne calce masina [Doamne Fereste!]. daca traim cu gandul acesta, ce avem de castigat?
Sa presupunem, ca intr-adevar ar fi adevarat, iar cand se va "intampla dezastrul" o sa-ti spui in gand "Tiii da` prost am fost.in loc sa fi profitat de anii astia, am stat mereu ca frica-n san la ce s-o intampla." asa ca... Ziceau ca si-n 2000 se va termina Pamantul, ca va veni Apocalipsa.si? uite-ne in 2009, sanatosi, bine fara nicio zgarietura.
Sa vedem, daca si-n 2013, vom vorbi la fel, cu zambetul pe buze, amuzandu-ne de, ce fel de ganduri aveam prin cap. Sfarsitul lumii,
Dar, sa speram ca nu se va intampla nimic.
Nimeni nu poate prevedea sfarsitul lumii.Pe mayasi i-a depasit complexitatea calculelor de aceea n-au mai continuat. Mira
Daca e sa ne luam dupa tot ce vedem la TV sau pe net...nu ajungem nicaieri!
nimeni nu are de unde sa stie cand se va sfarsi totul
Ogoiti-va, mai oameni buni!, Tot asa s-a spus si la anul 1000, si la 2ooo, si uite-ne bine merci! Dece ar renunta Domnul la copiii lui?!
Am auzit si eu de asta. Ceea ce nu inteleg este de ce se considera ca o sa murim daca se termina calendarul maya. Poti gasi sute de motive pentru care ar fi putut sa il opreasca aici. De la "li s-a terminat hartia" pana la "a murit ala care scria calendarul" sau pana la "au disparut inainte sa sa poata termina calendarul". Eu zic ca nu avem de ce sa ne facem griji, daca nu si-au putut nota pe calendar si propria disparitie, ma indoiesc ca au putut prevede un eveniment asa de neimportant ca sfrsitul lumii.
Erau unii, acum doua saptamani, la metrou la eroilor si imparteau pliante cu intoarce-te la dumnezeu ca e sfarsitul lumii pe 23.05.2010.
Pe care sa ii credem? Pe maya, pe astia? La cati au prezis sfarsitul lumii si nu s-a intamplat... Probabil ca o sa existe pentru vecie cate unu care sa prezica sfarsitul lumii. Si pana la urma, unul va avea dreptate... nu de alta dar tot trebuie sa se intample ("tot ce are un inceput, are si un sfarsit"). In momentul de fata, singuri oameni pe care o sa ii cred, daca o sa spuna ca e sfarsitul lumii, sunt aia care au putere sa apese pe un buton. Un sfarsit atomic e mai probabil decat unul mayas.
Ai inteles gresit. Dupa religia mayasilor, incepe o noua era... diferita de cea pe care o cunoastem acum.Se pare in ca 2020, se indreapta un meteorit spre pamant... si va distruge tot.Deci in 2012 nu va veni sf. lumii
Pana atunci fii atenta sa nu te calce masina, sau sa patesti altceva; daca vrei sa mai apuci.
Sunt tot felul de teorii, de idei etc. nimeni nu pare a avea dreptate. CEA MAI ADEVARATA CONCLUZIE ESTE CEA CA:numai Dumnezeu stie si hotaraste cand va veni sfarsitul lumii.se pare ca renumitul domn ioan istrate(www.ioanistrate.ro) cel care prezice zice ca s-ar putea sa vina un cutremur pe 20 iunie. doamne fereste:).
Se poate sa fie... dar cu sg nu acum...cand va vrea Dumnezeu atunci va disparea Pam... dar in sec.21 se schimba multe...nu doar obiectele si se inventeaza altele... dar si oamenii au o alta gandire...cred ca va veni sf lumii atunci cand toti se vor revolta...caci...acum mult timp oamenii se intelegeau intre ei si sau hotarat sa construiasca un turn inalt sa ajunga la cer... iar Dumnezeu ia despartit pe toti in diferite parti ale lumii si vb limbi diferite...asa nu se intelegeau si nu puteau termina constructia...deci atunci cand noi ne vom revolta iar asupra lui Dumnezeu s-ar putea sa se intample asta.sau s-ar putea ca Dumnezeu sa gaseasca o solutie...si nu cred ca ar tb sa credem ca atunci se va termina totul...nu se poate...pentru a se termina ar tb ca totul sa fie perfect de bun sau groaznic de rau...asta e parerea mea... tu o iei in considerare sau nu pup
Asta am auzit si in 2000 si dupa aia. Cand ma uit pe OTV am senzatia ca vine sfarsitul de 2 ori/saptamana! Nu stim noi cand vine sfarsitul, depinde tot de prostiile oamenilor :accidente nucleare, supraincalzirea globala produsa tot de oameni, defrisari, etc.Tot noi facem sa vina sfarsitul lumii dar nu stim cand...
ryky întreabă: