Nu, e imposibil să înlocuiești un om.
Niciunul nu avem o pereche care să ne semene leit, atât la caracter cât și la fizic.
Nu poti inlocui pe nimeni, fiecare persoana ce trece prin viata ta e unica, cu care poti sa ai parte de evenimente placute sau neplacute. O alta persoana, un alt episod. In nici un caz nu incape discutia de a inlocui pe cineva.
Da. Nimeni nu e de neînlocuit înafară de părinți, deoarece ei sunt cei care ți-au dat viață.
Da, doar atunci cand nu ai sentimente pentru ei sau nu te pot ajuta cu nimic.
Nu, atunci cand ai sentimente pentru ei.
Cred.
"asa ca tine" la ce te referi?
Iti raspund cu o intrebare... Aceeasi intrebare ca cea pe care mi-ai adresat-o acum.
...
Atunci ma vad nevoita sa zic: nu, nu te-as putea inlocui...(insa in viitor cine stie ce se intampla...)
Cand ai dreptate, dreptate ai...
Dau peste o groaza ca tine"Ciudat, uneori enervant," asa ca nu mi-ar fi usor sa te inlocui. mai putin dau peste oameni care sa nu ma scoata din sarite sau sa ma plictiseasca cu subiecte idioate(nu zic ca tu esti asa, nici nu te cunosc bine ca sa pot zice, stii tu ).
Nu stiu...
Parerea ta care este?
Zi mersi totusi, fata de restul care doar te fac sa plangi eu macar o data te.am facut sa plangi,, de fericire . e ceva
Nasol in acest caz...
Pff eu cand pun intrebare la religie imi raspund doar ateii ca toti religiosii ma au la ignore asa ca nu e mare branza .
"cel mai tare ii cand ma jigneste cineva si eu ii raspund frumos" eh eu m-am invatat, jignesc de la inceput ca stiu sigur ca o sa ma jigneasca si altul . trebuie cat de curand sa fac alt cont poate asa imi vor raspunde si religiosi, le cam duc lispa
Poate daca vin alti religiosi, da. oricum 97% din ei sunt la fel . fac pe victimele si dupa incep sa injure si vezi domne eu sunt nesimtitul
Il am la ignore de ani asa ca numai stiu . Jardelin ala e religiosul perfect. spune de atei una si alta, face pe victima si dupa injura. radiaza a bunatate si bun simt nu am ce zice. tipic religios, isi baga si isi socate in curtea biserici si dupa intra si pupa mana la popa. dar ce pretentii ai pana la urma religia invata nu sa ceri bicicleta de la dzeu, furi una si dupa ceri iertare
Ai uitat sa precizezi ca se intampla si ffff rar chestia asta )
Nu. Fiindca oamenii sunt diferiti. Adica, ar fi culmea sa inlocuiesti usor oamenii.
Da. atunci cand moare il uita toti
sau spui te iubesc cuivaiar atunci cand te certi cu el nu iti mai pasa
DorinelMunteanu69 întreabă:
LisaJulie întreabă: