| thehope a întrebat:

Am vazut pe aici mai multe intrebari care m-au dus cu gandul spre un documentar pe care l-am vazut cu ceva timp in urma... e vorba de "The secret". Probabil ca majoritatea stiti despre ce e vorba acolo... legea atractiei si gandirea pozitiva...in fine vorbesc cu cei care l-au vazut si au habar despre... (pentru ceilalti iata o parte din el... http://www.youtube.com/watch?v=_b1GKGWJbE8 )
Ma intreb acum...cum poti face sa ai o astfel de gandire si sa fii atat de pozitiv cand vezi cat de greu e zi dupa zi...cand vezi ca incerci sa iti fie bine...si de fapt parca iti merge tot mai rau? Stiu... o sa mi se spuna ca trebuie sa crezi cu adevarat in asta, insa poti crede in asa ceva cand vedem realitatea in care traim?

Răspuns Câştigător
| JustMeFlory a răspuns:

Am vazut si eu documentarul, dar nu voi putea gandi asa! Cum ai spus si tu, sunt atatea probleme incat nu mai avem timp sa ne gandim si la ceva bun! Incerc sa gandesc pozitiv uneori, imi spun, ok voi trece si peste asta dar dupa cateva minute ma ia groaza, cum sa mai scap si de problema asta? ce sa mai fac?

Matusa mea este o femeie care gandeste fff pozitiv, nu am vazut in viata mea o femeie mai linistita si mai cu capul pe umeri! E inteleapta, vede partile bune...
Poate in timp mi se va schimba si mie gandirea...desi eu nu prea cred!happy

2 răspunsuri:
| simovacariu a răspuns:

Pai...incearca ce spune in film.Atata timp cat la unii merge, merge si la tine.Cred ca e vorba de perseverenta sa perseverezi in atitudinea pozitiva.

| alessyca a răspuns:

Iti recomand sa citesti "puterea extraordinara a subconstientului tau" de joseph murphy. pe mine a reusit sa ma schimbe, nu in totalitate, dar nu mai sunt asa de pesimista cum eram inainte si am inceput sa am din ce in ce mai multa incredere in mine si in tot ceea ce fac...succes!