| kuki a întrebat:

Am vazut pe imvu ca unele fete cand stau pe loc au diferite pozitii, ca de ex brate incrucisate etc, numai ca ele stau cumva mai sofisticat fara sa scrie vreun cod gen '"hh1". Cum fac sa stau si eu asa?

Răspuns Câştigător
| Victor a răspuns:

Acele "poze", va trebui sa le "cumper". Intra in Shop si tasteaza : "poses". Vei fi trimisa intr-o pagina cu ff multe "oferte". Sa numesc, de fapt : triggers" (nu sunt scumpe). Daca vrei sa le "faci " tu (deci sa le creezi) contacteaza-ma pe "Mesaje TPU". Intrucit e ff mult de scris (si eu sunt putin cam lenes) o sa-ti dau linckuri.BAFTA!
FUNTA Plz.

2 răspunsuri:
| GaGy a răspuns:

Iti cumperi de la Accesories.Nu intodauna se vad codurile.

| ƊЄƝƳƧƧЄ a răspuns:

Pai, acelea se numesc Avatare care trebuie sa le cumperi dar iti trebuie cam intre 1, 800cr si 680cr... Te duci la "shop" si dai pe sectiunea "All" de acolo de sus, este un fel de bara cu unele sectiuni gen "Furniture" si "Rooms", si dai pe "All" cum am zis. Apoi, te duci acolo intr-un spatiu alb, unde poti sa scrii, si scrii TheAvatarFactory sau TheCelebrityFactory, iar acolo iti da avatarele dar nu si poza cu ele cum stau. Iti iei una din ele, iar apoi te duci la "dress up" si dai pe "Avatars". Atat! happy Sper ca ti-am fost de ajutor! tongue
Bafta!^-^