| mayXangel a întrebat:

Am vazut pe un site pe care scria ca selena gomez si cu justin bieber vor deveni parinti? e adevarat? ce va face selena cu cariera ei? va tine copilul? sau nu e adevarat?

Răspuns Câştigător
| AlexyLuvvU a răspuns:

Nu e adevarat!

Selena Gomez: "Am ras cand am aflat din presa ca as putea fi insarcinata!"
Selena Gomez s-a amuzat la auzul zvonurilor conform carora o sarcina ar fi fost cauza pentru care starul Disney s-ar fi simtit rau luna trecuta.

Iubita lui Justin Bieber a fost internata si tratata de malnutritie, dupa ce s-a plans de dureri de cap si ameteli. Imediat dupa intamplare, gurile rele au spus ca in realitate problema ar fi tinut de o sarcina.

Vorbind despre barfele care au inconjurat subiectul, Gomez a declarat pentru revista Now - Am ras. Tot ce poti sa faci este sa nu le acorzi atentie.

Intre timp, Selena, care astazi implineste 19 ani, a spus ca adevaratele cauze ale problemelor de sanatate au tinut de o dieta saraca.

,, Nu stateam foarte bine la capitolul sanatate. Aveam lipsa de fier. Eram deshidratata. Probabil nici acum nu sunt, inca, foarte ok. "
Deci e fals ce ai auzit happy

2 răspunsuri:
| hari8845 a răspuns:

Draguta selena este o actrita incredibila si da a fost din cate stiu cu justin dar sigur sau mai mult ca sigur nu este mamica. deci ce ai vazut uh nu este adevarat

| IlegalSmile a răspuns:

Heiii

Posibil nimeni nu stie :-s

Asa au spus cei de la Pop Corn...
Dar nimeni nu stie adevarul.
Cu toti vom afla la momentul potrivit happy

Pa, pa ^^

Întrebări similare