| SuckDreamLoveH a întrebat:

Am vazut recent o postare in care o fata era nemultumita pentru ca fetele care fac sex cu mai multi barbati sunt vazute ca fiind curvve si ca barbatii care fac sex cu mai multe fete sunt smecheri, ceea ce e total gresit, acei barbati sunt curvari nu smecheri. Faptul ca i-am spus ca daca face sex cu mai multi barbati fara sentimente inseamna ca e curva a deranjat-o si a zis ca sunt misogin. Cica curva e doar femeia care face sex pentru bani...dar oare o fata care face sex cu tot orasul si face asta de placere, nu e curva? Cica e secolul 21 si sunt inapoiat... unde scrie ca in secolul 21 trebuie sa facem cat mai mult sex cu cat mai multe persoane? Eu consider ca sexul trebuie facut doar cu persoana pentru care ai sentimente, cu care ai o relatie. Am vazut multe raspunsuri care o incurajau pe acea fata si ii dadeau dreptate.
Faceti-ma si pe mine sa inteleg, daca o fata face sex cu mai multi barbati doar pentru placere, cum se numeste acea fata?

37 răspunsuri:
| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Nu e curva, curva e mai inteligenta ca ea, ia si bani pentru asta...
dar tu daca esti liber nu vrei sa o faci cu cat mai multe? o vezi pe strada si iti place cum arata, nu te gandesti cum ar fi sa i-o dai?
fetele nu pot sa gandeasca asa? sunt tarfe daca fac asta? nu, sunt nimfomane...

| DjNick112 a răspuns (pentru Th3AbSinTh3):

laughing)
Daca tu gandesti asa nu inseamna ca toti gandesc asa, poate sunt si baieti mai seriosi in lumea asta, cand vad o fata nu se uita cum sa i-o traga

Răspuns utilizator avertizat
| Th3AbSinTh3 a răspuns (pentru DjNick112):

Nu ma refer la orice fata, alea super dotate si pe care ti se pune pata, cred ca toti gandim asa cand nu avem o prietena la care sa tinem!

| Th3AbSinTh3 a răspuns (pentru SuckDreamLoveH):

Da, din moment ce ai o prietena e normal sa nu mai intorci capul dupa altele sau sa te gandesti la altele... probabil unele nu se pot controla sau nici nu incearca, le place

| DjNick112 a răspuns (pentru Th3AbSinTh3):

Da, ai dreptate, aici nu te contrazic, dar important e sa te controlezi totusi, mintea gandeste multe, tu selectezi ce-i bine si ce-i rau,

| LoveSleep a răspuns:

I-am răspuns și eu aceleași lucruri dar ea nu pricepea, o ținea pe-a ei sus și tare.
E doar ofticată că toți i-au uitat numele real și o fac curvă.

| anonim_4396 a răspuns (pentru LoveSleep):

Aaaa sa inteleg ca ea era de genul si se supara cand i se spunea pe nume? laughing acum nu ma mai mir de ce spunea asa.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

"supara asa

| LoveSleep a răspuns (pentru anonim_4396):

Cam așa ceva.

Da si mie link. vreau si eu sa rad laughing

Mersi mersi. nu ma puteam abtine sa nu ii raspund laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Doamne fereste acum am vazut ca are 16 ani.aia chiar ajunge tarfa "satului" cu mentalitatea asta la o varsta asa mica. se mai crede si doamna rolling on the floor

| anonim_4396 a răspuns (pentru SuckDreamLoveH):

laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru SuckDreamLoveH):

Povestea cu fratele meu e adevarata. am omis partea cu " ca la batut pe ala de la bagat in spital ( toti 3 stam prost cu temperamentul laughing ) dar dupa si-a dat seama ca avea dreptate si a incetat sa mai intalneasca panarame cum va deveni aia.o sa aiba respectul care il cauta, adica ii se va da un pachet de tigari o tura cu masina si dupa hai, cracii sus ca ma grabesc

| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

Ai dreptate thinking

Depinde ce a vrut sa spună "am făcut sex cu 2 bărbați". Poate voia sa spună ca in toaaata viață ei a facut sex cu 2 barbati, sau ca a făcut sex cu 2 in același timp/in aceeași zi. Daca se referea la prima varianta, atunci nu este. Dar daca se referea la a două, oarecum e curva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai dupa mintea "inapoiatilor" ca mine si tine, o panarama. dupa mintea lui aia, o doamna se pare. cat despre "misogin" asa se spune mai nou baietilor care nu sunt de acord cu ce zic acea fata, cum am mai zis, s-au invatat sa fie pupate in dos de toti si cum vine unu care nu e de acord cu ele e clasificat "misogin". ce pretentii ai de la niste babuini.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am zis la fel.

| Anonima0000000000 a răspuns:

Lol,normal ca este curva daca face de placere sau pentru banii tot aia este...

| Happyjump a răspuns:

Se numeste curva. Oricum intrebarea aia depinde cum o citesti, poti sa o interpretezi ca pe o nelămurire sau ca pe o plângere.

| DjNick112 a răspuns:

Frate, normal ca ai sa fii considerat prost, tampit, misogin, nedezvoltat si asa mai departe, si eu sunt considerat asa, si iti explic de ce.

Pai spune tu unei persoane care fumeaza ca nu e bine, si ca fumatul dauneaza, ce iti va spune acea persoana? Te va scuipa intre ochi si poate te alegi si cu o palma, ndormal ca va nega acel lucru odata ce el face, asa si cu asta, nu te uita dupa toate ce zic, fete care fac sex si baietii si-au batut joc de ele cum au vrut, vor fii de parere ca e bine, nu e nimic iesit din comun si asa mai departe...

Curva esti si daca bei, fumezi (in exces), si daca ai facut sex chiar si o singura data in viata, daca te-ai despartit de persoana respectiva chiar daca esti baiat sau fata, esti curva, din pacate asta e realitatea, dar nimeni nu vrea sa creada, este cineva care isi asuma aceasta chestie? Nimei, toti isi au apararea ca niste lasi, ai facut sex, trebuie sa iti asumi totul.

As putea sa scriu aici un roman intreg dar stiu ca e fara rost si atunci nu ma mai obosesc, in concluzie sunt de aceeasi parere ca si tie SuckDreamLoveH

| DjNick112 a răspuns (pentru SuckDreamLoveH):

Exact, nimeni nu a obligat-o sa faca, decizia e libera

Sunt multe fete care nu se mai respecta, daca te respecti nu iti bati joc de trupul tau si cel mai important nu ii lasi pe altii sa-si bata joc de tine, probabil nu-si da nimeni seama ca sunt bataie de joc (e valabil si in cazul baietilor)

| DjNick112 a răspuns (pentru SuckDreamLoveH):

Asta e, nu avem ce face, in lumea asta nebuna daca inca reusesti sa te controlezi, e ceva happy

| MrNob0dy a răspuns:

Curv...eee asa se numesc ca e pe bani s-au nu odata ce mergi din cactus in cactus va trebui sa te obisnuiesti cu numele

| DjNick112 a răspuns (pentru MrNob0dy):

Ai vrea tu daca era asa, din cactus in cactus, din pacate, e suficent doar o singura data sad

| MrNob0dy a răspuns (pentru DjNick112):

nu cred ca daca o fata si-ar face un prieten si ar sta timp de un an s-au doi cu el lumea din jur iar atribui numele curva, s-au daca faci lucruri de genu macar fa-o cu cap nu sa te stie toata lumea si pe deasupra te mai si lauzi

| DjNick112 a răspuns (pentru MrNob0dy):

Atat ai inteles din ce vorbim noi aici? Poti sa stai si 100 de ani, nu are de ce sa-i zica lumea curva.
Si daca o faci cu cap ce-i? laughing Nu ai esti curva? laughing

| MrNob0dy a răspuns (pentru DjNick112):

ba va fi curva dar nu una criticata