Nu e curva, curva e mai inteligenta ca ea, ia si bani pentru asta...
dar tu daca esti liber nu vrei sa o faci cu cat mai multe? o vezi pe strada si iti place cum arata, nu te gandesti cum ar fi sa i-o dai?
fetele nu pot sa gandeasca asa? sunt tarfe daca fac asta? nu, sunt nimfomane...
)
Daca tu gandesti asa nu inseamna ca toti gandesc asa, poate sunt si baieti mai seriosi in lumea asta, cand vad o fata nu se uita cum sa i-o traga
Nu ma refer la orice fata, alea super dotate si pe care ti se pune pata, cred ca toti gandim asa cand nu avem o prietena la care sa tinem!
Da, din moment ce ai o prietena e normal sa nu mai intorci capul dupa altele sau sa te gandesti la altele... probabil unele nu se pot controla sau nici nu incearca, le place
Da, ai dreptate, aici nu te contrazic, dar important e sa te controlezi totusi, mintea gandeste multe, tu selectezi ce-i bine si ce-i rau,
I-am răspuns și eu aceleași lucruri dar ea nu pricepea, o ținea pe-a ei sus și tare.
E doar ofticată că toți i-au uitat numele real și o fac curvă.
Aaaa sa inteleg ca ea era de genul si se supara cand i se spunea pe nume? acum nu ma mai mir de ce spunea asa.
"supara asa
Cam așa ceva.
Da si mie link. vreau si eu sa rad
Mersi mersi. nu ma puteam abtine sa nu ii raspund
Doamne fereste acum am vazut ca are 16 ani.aia chiar ajunge tarfa "satului" cu mentalitatea asta la o varsta asa mica. se mai crede si doamna
Povestea cu fratele meu e adevarata. am omis partea cu " ca la batut pe ala de la bagat in spital ( toti 3 stam prost cu temperamentul ) dar dupa si-a dat seama ca avea dreptate si a incetat sa mai intalneasca panarame cum va deveni aia.o sa aiba respectul care il cauta, adica ii se va da un pachet de tigari o tura cu masina si dupa hai, cracii sus ca ma grabesc
Ai dreptate
Depinde ce a vrut sa spună "am făcut sex cu 2 bărbați". Poate voia sa spună ca in toaaata viață ei a facut sex cu 2 barbati, sau ca a făcut sex cu 2 in același timp/in aceeași zi. Daca se referea la prima varianta, atunci nu este. Dar daca se referea la a două, oarecum e curva.
Pai dupa mintea "inapoiatilor" ca mine si tine, o panarama. dupa mintea lui aia, o doamna se pare. cat despre "misogin" asa se spune mai nou baietilor care nu sunt de acord cu ce zic acea fata, cum am mai zis, s-au invatat sa fie pupate in dos de toti si cum vine unu care nu e de acord cu ele e clasificat "misogin". ce pretentii ai de la niste babuini.
Lol,normal ca este curva daca face de placere sau pentru banii tot aia este...
Se numeste curva. Oricum intrebarea aia depinde cum o citesti, poti sa o interpretezi ca pe o nelămurire sau ca pe o plângere.
Frate, normal ca ai sa fii considerat prost, tampit, misogin, nedezvoltat si asa mai departe, si eu sunt considerat asa, si iti explic de ce.
Pai spune tu unei persoane care fumeaza ca nu e bine, si ca fumatul dauneaza, ce iti va spune acea persoana? Te va scuipa intre ochi si poate te alegi si cu o palma, ndormal ca va nega acel lucru odata ce el face, asa si cu asta, nu te uita dupa toate ce zic, fete care fac sex si baietii si-au batut joc de ele cum au vrut, vor fii de parere ca e bine, nu e nimic iesit din comun si asa mai departe...
Curva esti si daca bei, fumezi (in exces), si daca ai facut sex chiar si o singura data in viata, daca te-ai despartit de persoana respectiva chiar daca esti baiat sau fata, esti curva, din pacate asta e realitatea, dar nimeni nu vrea sa creada, este cineva care isi asuma aceasta chestie? Nimei, toti isi au apararea ca niste lasi, ai facut sex, trebuie sa iti asumi totul.
As putea sa scriu aici un roman intreg dar stiu ca e fara rost si atunci nu ma mai obosesc, in concluzie sunt de aceeasi parere ca si tie SuckDreamLoveH
Exact, nimeni nu a obligat-o sa faca, decizia e libera
Sunt multe fete care nu se mai respecta, daca te respecti nu iti bati joc de trupul tau si cel mai important nu ii lasi pe altii sa-si bata joc de tine, probabil nu-si da nimeni seama ca sunt bataie de joc (e valabil si in cazul baietilor)
Asta e, nu avem ce face, in lumea asta nebuna daca inca reusesti sa te controlezi, e ceva
Curv...eee asa se numesc ca e pe bani s-au nu odata ce mergi din cactus in cactus va trebui sa te obisnuiesti cu numele
Cristina2008 întreabă: