| Ramonadra a întrebat:

Am văzut un băiat superb, foarte frumos la față și înalt cu un ten frumos și am zis că nu îmi voi calca pe principii și voi ieși cu băieți mai mici decât mine insa am aflat consternată că are 29 de eu avand 24 însă are un aer foarte tânăr. Și l-am întrebat dacă are pe cineva și mi-a zis că nu a avut nicio relație serioasă de durată și nu se pricepe la așa ceva și să nu mai pun astfel de întrebări. Totodată din ce l-am auzit vorbind spunea că îi plac dnele mai mature deoarece știu să răsfețe un bărbat. Nu știu ce să zic,nu pare prea experimentat încât să umble cu astfel de doamne. Cum sa procedezi cu un băiat de genul? Imi place că este și foarte cultivat,știe despre orice, mă gândesc că dacă ar fi umblat prea mult nu ar fi avut de unde sa știe atâta deoarece e foarte bine documentat

4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Vezi ca ți a spus deja ca vrea sex, sa nu te plângi apoi pe TPU, daca tipul e frumos are destule care sunt după el

| Niciunnumedeutilizator a răspuns:

Zic să stai să-l cunoști mai bine. Cinci ani nu e o diferență așa mare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te lua dupa aparente si nu te arunca cu capul inainte.
Uneori, si vibe-ul poate fi inselator si poti sa dai peste un psihopat maestru in arta manipularii si disimularii.

| Ramonadra explică:

Eu credeam că este mai mic decât mine