anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am visat ca mergem sa mâncam ceva la restaurant și pe urma chelnera de acolo îmi zice că baiatul a plecat și eu eram la masa și îl așteaptam și pe urmă am zis ok, n-are nimic că eu plec acasă și el de fapt era pe scări și mă aștepta și a scos inelul de argint cu pietricică și mi-a zis vrei sa fii logodnica mea și soția mea? Si eu am zis da. Ce poate să însemne acest vis? Voi ce credeți? Aștept răspunsurile voastre sincere, mulțumesc anticipat.

11 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

E grav daca la varsta ta scrii asa.
A fost doar un vis, poate asa iti doresti in subconstientul tau ca sa se intample.

| Gygylika a răspuns (pentru darrio2007):

Nu înțelegi că nu e așa cum zis tu pur și simplu așa am visat nici măcar nu m-am gândit dar vad că nu am cu cine vobi

| darrio2007 a răspuns (pentru Gygylika):

Se pare ca vrei doar raspunsul care iti convine. Ti s-a mai raspuns la fel ca mine. Eu nu am cu cine vorbi.

| Gygylika a răspuns (pentru darrio2007):

Oricum nu e adevărat ce zici și nici nu îțelegi nu asta vreau dar se pare că nu avem ce vorbi

| darrio2007 a răspuns (pentru Gygylika):

E clar. Traiesti doar din vise. Foarte gresit.

| RoxanaIoana108 a răspuns:

Bună! Starile noastre, gandurile noastre sunt transformate noaptea in vise. Toata starea noastră si sentimentele ne pot schimba visele.

| Mihhhhhhhh a răspuns:

Acest vis înseamnă ca tu îți dorești sa ți se intample asta, însă va mai dura pana se va întâmpla. Sau pote fi un vis premonitoriu și chiar sa se intample

| Gygylika a răspuns (pentru Mihhhhhhhh):

Nu înțelegi că nu e așa cum zis tu pur și simplu așa am visat nici măcar nu m-am gândit dar vad că nu am cu cine să vobesc

| nevermind1234 a răspuns:

Nu înseamnă nimic. Poate te-ai gândit la asta mai mult sau mai puțin conștient si de asta ai visat.

| Gygylika a răspuns (pentru nevermind1234):

Nu e adevărat nu m-am gândit la asta am vizat pur și simplu și cu acest băiat sunt demult cu el.

| Gygylika a răspuns:

Asta îti închipui tu nu e adevărat dar vad că nu am ce discuta