E grav daca la varsta ta scrii asa.
A fost doar un vis, poate asa iti doresti in subconstientul tau ca sa se intample.
Nu înțelegi că nu e așa cum zis tu pur și simplu așa am visat nici măcar nu m-am gândit dar vad că nu am cu cine vobi
Se pare ca vrei doar raspunsul care iti convine. Ti s-a mai raspuns la fel ca mine. Eu nu am cu cine vorbi.
Oricum nu e adevărat ce zici și nici nu îțelegi nu asta vreau dar se pare că nu avem ce vorbi
E clar. Traiesti doar din vise. Foarte gresit.
Bună! Starile noastre, gandurile noastre sunt transformate noaptea in vise. Toata starea noastră si sentimentele ne pot schimba visele.
Acest vis înseamnă ca tu îți dorești sa ți se intample asta, însă va mai dura pana se va întâmpla. Sau pote fi un vis premonitoriu și chiar sa se intample
Nu înțelegi că nu e așa cum zis tu pur și simplu așa am visat nici măcar nu m-am gândit dar vad că nu am cu cine să vobesc
Nu înseamnă nimic. Poate te-ai gândit la asta mai mult sau mai puțin conștient si de asta ai visat.
Nu e adevărat nu m-am gândit la asta am vizat pur și simplu și cu acest băiat sunt demult cu el.
anonim_4396 întreabă: