Nu e reau sa vezi un sicri, in general prezice nunta(daca este gol), moartea unei persoane dragi(daca are flori) prosperitate(daca e din aur) etc.
Rochie:alba, luminoasa, vaporoasa, in culori vii - perioada luminoasa a vietii tale, lipsa de griji, nimic grav nu pare sa te deranjeze acum; viata si se pare frumoasa; de mireasa - vezi mireasa;
Vise nu le da atîta importanță, visele nu înseamnă nimic. Să fi sănătoasă și fericită.
Rochia de mireasa inseamna boala. Si crede-ma stiu din propriile experiente. Faptul ca te aflai in sicriu insemna ca esti moarta, deci.ti-a murit moartea.
Parerea mea Oricum, take care.
nu e de rau e doar ciudat nu are ce sa se intample stai linistita,eu am visat ca eram la mare si ca, calcasem intr-o scoica ascutita..., m-am trezit si ma durea talpa
Probabil ca inainte de a te culca te-ai uitat la un film horror sau ai discutat despre unul. Oricum acesta a fost doar un cosmar nu inseamna ca va deveni realitate. Asa ca nu te speria degeaba.
Da! foarte rau din cate am auzit de la batrani asta ar insemna ca cineva drag va muri foarte curand...mai este ceva de genu' asta daca visezi ca iti cad dintii si iti curge sange... oricum sper ca te.am ajutat
FUNDULICA
Nu vreau sa te sperii dar cand visezi nunta sau mireasa inseamna moarte iar fatul ca te-ai visat si in sicriu e si mai rau, dar se poate sa te fii gadit tu inainte sa te culci la ceva nu cred ca trebuie sa iti faci griji.nu vei muri doar pentru ca un vis spune asta... succes
Daca era sa dau importanta la toate cosmarurile de pana acum ar fi insemnat ca acum sa fiu deja moarta de 20 de ori. e important ca atunci cand te trezesti sa dai uitarii toate lucrurile urate visate. nu te mai consuma degeaba ca nu se va intampla nimic rau.
igrec005 întreabă: