Sunt perfect de acord cu mariusxx ai o imaginatie foarte bogata, nu potae insemna nimic creierul mereu face asa, sunt doar vise, altele inseamna ceva altele nimic. Sper ca te-am ajutat! Pupici :*
Nu potae?
Am gresit si eu.Scuze!
Ok stai linistit, toti gresim.
Sunt fata
Stiu ca suna prostesc dar toate visele pe care le-am avut si care atunci cand ma sculam de dimi si pe parcursul zilei mi le aminteam, acele vise se indeplineau cateodata sub o alta forma de ex:1=De curand calul bunicului meu disparuse iar noaptea am visat ca cineva imi spune ca,, Spune-i bunicului tau ca acel cal este la tigani''si chiar asa a si fost calul era la tigani.
2= am visat ca ma plimbam cu matusimea prin parc si deodata apare un derbedeu cu un cutit in amna si i-a,, gadilat gatul matusii mele cu el'' dar mei nu mi-a facut nimic.Ei bine peste o saptamana matusimea a trebuit sa se opereze la glande( la gat) tot taietura e nu?
3=in vis o fata mi-a zis ca mi se va implini o dorinta mare pusa recent dar voi pierde cel mai mic membru al familiei. A fost adevarat am castigat o olimpiada la chimie dar mi-am pierdut pisicuta pe care o iubeam din tot sufletul.
de cele mai multe ori anumite gesturi pe care le fac personajele care,, joaca'' in visele tale pot insemna total opusul.
Eu cred ca faptul ca ai batut pe cineva zdravan inseamna ori ca ai vrea sa ii faci ceva rau persoanei respective dar nu ai cum sau nai curaj sau poate ca acea persoana va cadea rau datorita unui plan pus la cale de tine?
anonim_4396 întreabă: