| impossible a întrebat:

Am visat intr-o noapte ca..." eram pe o strada si trebuia sa ajung la sina de tren, care se zarea dupa niste case.Eu eram cu mai multe persoane, unele cunoscute altele necunoscute, vazand ca vine trenul am inceput sa alergam(trenul nu era unul normal era un nor care mergea pe sine). alergand deodata femeile sau oprit iar barbatii sau dus dupa o cladire unde isi schimbau hainele sau cel putin incercau sa arate ingrijit.Eu nu puteam sa alerg foarte repede, ceva ma tinea, si astfel am ramas in urma.Chinuindu-ma sa le ajung pe acele femei am zarit in spate, in intuneric, o faptura neagra cu multe maini care a inceput sa ma traga spre ea.Eu m-am agatat de un gard iar dupa un timp, o forta ne facea sa plutim spre cer"... dupa m-am trezit. Poate insemna acest vis ceva?

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

laughing fain vis nu e nimic legat de cealalta lume acel viswinking

| oAnna a răspuns:

Asa mi se intampla si mie, cand visez ca fug de ceva urat, parca ceva ma tine si nu pot fugi... dar probabil ai amortit in timp ce dormeai. In rest, fiecare are cosmaruri, probabil ai vazut vre un film mai demult si imaginile ti-au ramas in subconsient...cred ca creierul iti joaca vestewinking

P. S nu te mai uita la filme de groaza big grin

| impossible explică:

Nu ma uit la filme de groazatongue