| Mih_Melania_1989 a întrebat:

Am visat-o pe mama care e moarta si cu care nu am pastrat legatura de cand s-a despartit de tata cand eu aveam 8 ani! In vis era moarta si era in masina, o duceau la cimitir, eu fiind undeva la rascruce de drum a oprit masina langa mine sa ma uit la ea dar eu nu m-am uitat pentru ca o uram si ca simteam ca e ceva groaznic daca ma uitam la fata ei. Ce ar putea sa insemne?

Răspuns Câştigător
| Shammal a răspuns:

Cea mai buna interpretare a visului e interpreatarea ta pentru ai toate elementele, sti despre ce e vorba.
Ce percep eu din ce-ai scris, inseamna ca mai ai anumite sentimente adverse fata de ea, ceva cu care inca nu esti impacata, desi parca este mai bine insa mai e ceva si vrei sa clarifici aceste sentimente, ganduri, sa devina totul limpede si armonic.

6 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Inseamna NIMIC
Visele sunt date de creier, sunt o activitate normala a creierului..probabil te framanti in interior sau in constiinta/sufletul tau te gandesti la mama sau ai amintiri negative cu mama, etc.
Creierul e un instrument foarte foarte super si complex si ultraperformant insa.e nedescoperit omului in mare masura.Dar visele, stiinta spune ca vin din creier si sunt o activitate obisnuita, normala a creierului in somn.
happy Zi faina.

| ShaOfHatred a răspuns:

De ce o urasti pe mama ta?

| RobyRobertoAdevarat a răspuns:

Nu inseamna nimic, e doar un vis

| Mih_Melania_1989 explică:

Nu simt nimic pentru ea e o straina de la varsta de 8 ani nu am vazut.o..nu o urasc nu o iubesc, eu cred ca visele unele inseamna cv de aceea am intrebat.mutumesc pentru rasp.

In vis simteam asta, in realitate nu simt nimic

Esti un tampit