anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am vorbit cu cineva și a zis că o să mă angajeze ca paznic la un mall. Trebuie să-mi fie rușine? Dacă mă văd colegi din generală/liceu și vor râde mine?

Răspuns Câştigător
| sammie a răspuns:

Și? Ce dacă râd? Nu îi băga în seamă. Sunt sigură că, colegii care au ajuns mai mult decât tine, nu vor râde, pentru că ei sunt oameni deștepți și civilizați care nu stau să judece oamenii după meserie. Iar ăia pierde-vară, care fumează și se droghează pe la colțurile blocului, n-au decât să râdă. Că altceva, ce știu să facă?

7 răspunsuri:
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Ce-ți pasă de ei? Trece luna,ți-ai luat banii, capeți experiență, vechime, ai asigurare medicală. Cel puțin tu ai banii tăi, nu aștepți de la părinți.

| anonim_4396 explică (pentru FataCuChitaraMunților):

Păi, și eu tot întreținut de părinți sunt și de bani gata. laughing
Am terminat liceul în anul 2022 și în ultimul an doar am frecat-o. Am garsoniera mea cumpărată de părinți, dar vreau să încerc să mă detașez ușor-ușor de ei. Oricum, zicea că salariul este de 2500 de lei net. Cu banii ăștia nu cred că am cum să mă descurc 100% singur. Nu sunt bani mulți, dar e un început.
A zis să-l sun luni pentru a mi se face angajarea, acum sper să nu se răzgândească. Mi-e destul de greu, având în vedere că am fost crescut mereu în puf.

suntserios
| suntserios a răspuns:

De ce sa rada? Că muncești?

| Hyperion7 a răspuns:

Ei rămân cu râsul și tu cu baniiwinking
Lor ar trebui sa le fie rușine, nu țiehappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Orice meserie e demnă. Rușinos e să furi, să te prostituezi pentru bani sau să faci escrocherii.
Apreciază că vei avea un loc de muncă din care o sa ai un venit.
Oricum, nu o sa ramai toată viața agent de paza. Poți găsi altceva și chiar sa avansezi in cariera. Succes! happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De ce ar trebui sa-ti fie rusine pentru ca muncesti?!

| Giulia911 a răspuns:

De ce sa rada? Da doar nu te pui la cerșit în fata mall ului