| skyrim2 a întrebat:

Am vorbit cu o fata în online, doar în online și nu știu cum am ajuns sa ma atașez asa tare de ea ca am o vârstă de peste 20 de ani nu sunt copil, ideea e ca îmi fac mult rău că doar eu cred ca sunt atașat ea e cu gândul la altcineva, dar simt ca nu ma pot retrage, îmi vine sa o blochez uneori când vad cum se joaca cu mine dar nu pot parca ma doare asa, pute ți sa ma judecați dar nu credeam ca o sa pățesc asta la vârsta mea, as prefera niște sfaturi, mulțumesc

4 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Cu parere de rau, sfatul e sa cauti relatii in viata reala, fiindca in online risti sa te arunci in scenarii nefericite(sigur ca exista si exceptii, dar de aceea se si numesc asa) si comunicarea nu e niciodata eficienta.Nici macar in real life, fata in fata, nu este eficienta, daramite prin text pe social media.Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ea se joacă așa cu vreo 10 - 15 ca tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este la modă în ziua de azi ca femeile să discute pe internet și cu 10 - 15 bărbați în același timp.

| vatadezahar24 a răspuns:

E un lucru super faptul ca conștientizezi răul din situația asta, dar tot nu văd de ce ai mai vorbi cu ea din moment ce îți face rău. Înțeleg ca exista un atașament dar dacă nu este tipul tău de persoană și te rănește, ar trebui să fugi! Doar blocheaz-o și las-o să stea cu aia 10 cu care mai vorbește.