anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am vorbit cu un tip, am avut pentru un moment impresia că este diferit de ceilalți, caută ceva serios şi nu vrea să-şi bată joc, l-am văzut matur, crezând că ştie ce vrea şi că nimic nu ne va sta în cale. Era vorba să ne vedem, dar de la un banal conflict, ne-am certat, eu nevrând să-l mai deranjez vreodată. După o perioadă mi-a scris, dar tot dialogul a durat doar câteva zile, acum o săptămână ne-am certat din nou, din cauza mea, a spus el. Nefiind din cauza mea, bineînțeles. L-am rugat de data aceasta să nu mă mai caute, deoarece n-o să existe vreodată ceva între noi. El a dat în continuare vina pe mine. Întrebarea mea este, de ce mi-a mai scris? De ce s-a comportat aşa? După 2 zile să cauți motiv de ceartă şi să te faci că plouă când era vorba să ne vedem? Am impresia că are pe cineva, că are chiar şi copii, simt că m-a mințit, dar de ce să nu-mi zică?

2 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

, l-am văzut matur, crezând că stie ca vreau nunta

| LoveSleep a răspuns:

As vrea si eu sa fiu femeie sa vad si eu unde sunt ăia care se trezesc dimineata cu gandul "ba, azi imi bat joc de una".
Va certati si e normal ca amandoi sa credeti ca e vina celuilalt dar tu mai ai si drame din astea "nu ma mai cauta niciodata" si auzi, "n-a fost din cauza mea, bineînteles". Ce sigura esti.
Pentru o tipa atat de comuna ca si tine, vrei cam multe de la un tip.