anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am vrut sa scot azi niște muzică sa pun in masina, ca uneori mergi in zona fara semnal si nu poti mereu sa asculti de pe net ce vrei. Faza e ca nu prea ai ce sa asculti.Am cautat ceva piese faine de am nebunit, dar în afara de b..ci,cum da din b..ci,cum produce ea bani,cum iti curg belele după ea,cum va laudati dar sunteti săraci, cat de smecher sunt eu si alte piese fara noimă in care artiștii nu leagă două versuri sau doar povestesc ceva cântând nu gasesc nimic.
Inteleg ca s-au dus manelele in jos desi nu erau nici până acum cine sti ce.Dar muzica usoara, rap-ul etc ce naiba a pățit? Ca sunt doar piese fara noimă si sens, iar pe cei ce aveau cat de cat ceva bun acolo nu ii mai găsești, nu mai sunt populari.
Mi-am facut recent si eu tik tok (mare greseala) sa vad ce e pe acolo dar, nu are rost.Si acolo numai fete de nici 18 ani cu moși, altele pe la scoala sau prin casa dezbracate sau dând din fund.Babe dând din fund si alte multe ciudățenii la care toti comentează "bai nu mai judecati si jigniti".Ce naiba se intampla? De ce a ajuns vulgaritatea si prostia asa departe si asa la moda?

Încep să văd lumea altfel si sa vreau sa ma întorc la ani din urmă.

10 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Sunt resurse de muzică de calitate nemumărate. Caută.

| Freya1 a răspuns (pentru sadrian46):

Cea straina, dar si aia sa cam dus in jos ca deja femeile sunt barbati.
Acuma, chiar numai muzica, clasica nu pot sa ascult.

| sadrian46 a răspuns (pentru Freya1):

Jazz, country, rock and roll, canțonete italiene, tot ce vrei. Abba, Beatles, etc.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Deci pana la urma, sesized doua probleme. Sau este doar una? Prima ar fi faptul ca nu ai gasit muzica, si poti sa gasesti foarte usor, orice gen de muzica vrei pe Youtube si sa il descarci happy (ca doar suntem romani si nu cumparam). Deci asta se rezolva.

Legat de a doua parte, unde se duce lumea... asta se intreba si Dan Brown in cartea "Origini" - "De unde venim? Incotro ne indreptam?"

Nu vreau sa par ironic sau rau sau... alte astfel de cuvinte, dar conteaza chiar asa de mult? Da, lumea se indreapta in jos, poate peste ceva sute de ani in sus, dar indiferent ce o sa faca, o sa te influenteze? Tu tot o sa te trezesti maine, o sa iti bei cafeaua, o sa asculti niste muzica, o sa fii aceeasi persoana buna, care isi vede de treaba ei, nu de a altora.

Lucrurile se intampla... cum trebuie sa se intample, din pacate sau din fericire. Asta este drumul ales de ei si drumul ales de cei care asculta si se uita la asa ceva.
Poti sa iti imaginezi o lume altfel? In care toata lumea este "culta" (nu insinuez ca cei care asculta si se uita la asa ceva nu sunt, dar ca exemplu happy ). Pai sigur ar fi probleme si acolo, lumea ar vrea mai mult, s-ar ajunge la alte discutii si mereu o sa fie subiecte "urate".

Ele au rolul lor, uite... poti sa zici ca te-au format si pe tine, te-au influentat indirect, ai ajuns la o concluzie, ai pus intrebarea asta, si alte persoane au pus intrebarea asta happy Voiai sa fie altfel? big grin (evident ca voiai)

| Freya1 a răspuns (pentru DoarBogdan):

Tu esti foarte diplomat in comentariile tale si încerci mereu sa dai un raspuns evaziv prin care sa nu superi nici o generație, nici un gen etc.Dar realitatea e alta.

| DoarBogdan a răspuns (pentru Freya1):

Adevarat ^_^
Realitatea poate este alta legata de orice, si tocmai de asta nu ma supar, pentru ca realitatea... nu se vede mereu de oricine.
Este extrem de usor sa ne dam cu parerea directa asupra unui lucru la prima vedere. Este foarte greu sa nu o facem happy

| Freya1 a răspuns (pentru DoarBogdan):

Eu cred ca e ok sa fim realiști si sa spunem ce credem, gândim si vedem. happy

| Sofer a răspuns:

Cauta muzica veche... Manele, rap, hip hop orice. Eu am rămas la muzica veche big grin am multe piese la suflet.

| al0o0o0 a răspuns:

Muzica de calitate inca e la tot pasul, dar pur si simplu odata cu internetul si asa s-au descoperit lucruri noi, meserii noi, stiluri noi, tot felul. Nu intru in detalii, va dati si voi seama la ce ma refer. Oricum, sunt foarte multi distrusi fara viata daca imi permiti sa vorbesc asa care numai cu asta au ramas. Scoala nu le place, cultura nu le place si singurul lucru care le ramane e sa se creada smecheri fumand, dand din fund si injurand. Asta e strict parerea mea!

| daniellupu23333 a răspuns:

Recomand muzica veche, dintre ce ascult eu as recomanda folk-ul si rock-ul romanesc tonguehoenix fiind trupa mea favorita, Vasile Seicaru, Ducu Bertzi, Nicu Alifantis, Ion Hagiu, Bucovina, Mircea Baniciu, Alternosfera, Vama Veche, Vita de vie, etc