| DiannaDi a întrebat:

Am zgaraiat putin masina. e neagra.se vad cateva urme albe.cum le maschez? va rog ajutati-ma.nu vreau sa le spun la ai meicrying(((

Răspuns Câştigător
nony
| nony a răspuns:

Vaaai, ce-ai facuuuut! Cariocá neagra, da cu crema de pantofi, bandá adeziva ( neagra, bineinteles ) ...Sau,le poti spune foarte inteligent ca asa ai gasit-o in parcare.
Decizia iti apartine ...cum ar spune Jig Sawwinking

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! pai o sa iti dau cateva indicati pentru ca si eu am trecut prin ceva asemanator cu ai mei!
cea mai sigura cale este sa te duci la sti tu ...la revizor si sa ti-o rezolve!
daca nu vrei sa te duci mai bine spune-le adevarul nu o sa se supere...prea tare!
sti daca chiar vrei sa o faci fara pic de zgrietura ar trebui sa te duci... daca nu incearca sa pui niste vopsea!
daca te prind zile ca asa ai gasit-o in parcare!
sper ca te-am ajutat!

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Mai bine o rezolva cineva de meserie (un tinichigiu ). Ca e cu stiinta parintilor sau cu dovada de la politie, sau fara, tu decizi. Daca ai chef sa incerci cu oja neagra (bine diluata ) n-ai decat, dar ai toate sansele sa se observe. Daca vrei s-o rezolvi iute si la negru, si stii ca esti mai descurcareata, pregateste ceva bani si poate gasesti in Vitan unde se vand piese si accesorii pentru masini pe cineva disponibil sa te ajute (alegerea vopselei, aplicare pe loc daca ai doar niste mici zgarieturi ). Vezi sa nu faci o boacana si mai mare decat e :p ce iti pot face ai tai decat sa te lase cateva zile fara masina? mare paguba.

| hugo a răspuns:

Daca este doar putin zgariata nu are rost sa te duci la tinichigiu, sau stiu eu ce ateliere... fa cum a spus nony, (bine evita banda adeziva ca se observa)incearca cu, culori de colorat, daca nu cu marker permanent(ca sa nu pice la prima ploaie)big grin ai mai multa grija data viitoarehappyzi mersi ca este neagra

| NimeniAltu_9511 a răspuns:

Du`o la polisat tongue ca ti le acopera daca nu is adanci tongue zgarieturile

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se vor supara ai tai.Se vor face si ei negri de suparare.

| Hombre a răspuns:

Cea mai buna minciuna e adevarul. Sunt doar parinti tai ce naiba. Nu te sfatuiesc sa-ti insusesti meteahna ''fentari'' cu parinti tai. Vor intelege si nici tu nu mai esti copil, asumati responsabilitatea.