E posibil să fi preluat genele bunicii tale, ori chiar mai în urmă. de la străbunica ta, cei drept așa m-am întrebat și eu când, nici unul din părinții mei nu trec de 1.65 cm, nici frații mei, iar eu sunt singurul care trece de 1.80 cm. Așa că trebuie să te bucuri reprezinți o excepție și o capodoperă în același timp. Smile and Shine!
Da. Am intrebato pe bunica mea ea mi-a zis cum si ea avut par drept. Acuma ia ramas putin ondulat ca in anii trecuti isi punea permanent.
Siii.....multumesc pentru incurajare! I will smile and shine like you!
Da. Am intrebato pe bunicamea, a zis cum si ea o avut par drept. Acuma ia ramas putin ondulat ca in anii trecuti isi punea permanent.
Siii.....multumesc pentru incurajare! I will smile and shine like you!
Buna! Toti membrii familiei mele sunt bruneți cu parul creț, eu sunt blonda cu parul drept! Deci nu esti prima persoana care intampina problema asta. Liniște te, nu esti adoptata! poti moșteni cateva trăsături de la ceilalți membrii ai familiei (bunici, unchi, matuse, verișori etc). Nu poti face nimic in aceasta privința, poate o sa se onduleze cand o sa ajungi la o anumita varsta, depinde de gena ta. Baftaa!
DaciaRomania întreabă: