Omule, sa fim seriosi... America e America si Romania e Romania... la noi o sa mai dureze ani buni, daca nu un secol pana cand o sa legalizeze aceste casatorii (daca se va face asta vreodata)
La americani stau altfel lucrurile, la ei e la ordinea zilei sa se ...persoane de acelasi sex pe cand la noi este ceva complet nou.
Este ca si cum ai da drumul unui copil de 5 ani pe filme din acelea... Nu suntem pregatiti pentru asa ceva si nici nu o sa fim in viitorul apropiat intrucat numarul acestor cupluri din Romania nu este unul atat de mare precum in alte tari mai dezvoltate iar discriminarea este la ordinea zilei la noi.
Eu unul nu as vrea. Prefer sa ramanem in limita traditionalului. De ce sa se casatoreasca daca oricum nu o sa poata face un copil ci doar sa adopte unul?
Familia lor nu va fi vreodata una normala...
Sincer, nu imi pasa daca o sa fie sau nu aprobat si la noi doar ca as prefera sa ramanem asa intrucat nu suntem pregatiti inca sa intampinam valul de discriminare care ar urma unei astfel de legalizari, mai ales in tara noastra.
Nu ca as avea ceva cu aceste persoane, sa faca ce vor cu viata lor atata timp cat o fac intr-un loc retras. Cine suntem noi sa intram in spatiul intim al omului? Sa faca ce vrea atata timp cat nu este in vazul lumii?
Ce inseamna asta? Inseamna ca daca as fi parinte nu as vrea ca baiatul/fata mea sa spuna "Tati, acei barbati se iubesc? " si sa iasa vreo discutie de genul "Precum tu si cu mami?" si dupa sa ramai fara replica intrucat chiar nu ai avea ce sa spui.
Intelegi unde bat? Nu am nimic cu ei atata timp cat nu ies in evidenta in public.Este viata lor si fac ce vor cu ea insa nu cred ca o sa vedem asa ceva prea curand in Romania.
Este doar parerea mea.
-Blytz-
E legal sa fii gay, treaba ta cu cine ti o tragi atat timp cat o faci in intimitatea ta.
Nu am inteles niciodata de ce au nevoie de casatorie.
Sper ca in Europa sa nu apara astfel de legi, chiar daca nu am nicio problema cu gay ii, unele lucruri e bine sa ramana traditionale.
Nu puteam sa o spun mai bine ca tine!
Bravo lor ca au legalizat nu am nimic cu nici o minoritate nici cu gay samd, fiecare are dreptul sa fie fericit, atat timp cat nu creaza probleme altora, nu am nimic impotriva lor.
In Romania nu cred, cel putin nu in urmatori 10-25 de ani, la ce mentalitate e in Romania chiar daca s-ar legaliza maine oricum 90% din populatie iar critica si pe cei in cauza si pe cei care au semnat acea lege.
Nu am nimic impotriva daca ar fi asa si la noi, dupa cum am spus si la prima intrebare, fiecare are dreptul sa fie fericit, daca isi gaseste fericirea intro persoana de acelasi sex, cine sunt eu sa ma impotrivesc?
Cu Rusia sunt de acord cu tine, dar totusi, niciodata sa nu spui niciodata.
Foarte bine, eu n-am nimic cu ei.
La cata discriminare e in Romania, nu prea cred
Nu sustin manifestatiile astea in niciun mod, Obama am cam mancat hasis. In Rusia nici macar sa fii gay nu e legal asa ca nu prea cred ca va fi acolo asa ceva.
Până nu demult uram și eu homosexuali, dar am fost foarte prost, sunt și ei oameni exact ca noi chiar dacă au alte atracții, merită să fie egali cu noi restul și să nu fie discriminați doar pentru atâta lucru.
Dar nu sunt de acord ca homosexuali să poată și să adopte copii, pentru că respectivul copil va fi batjocurit rău.
Dar nu vă la ce le ar trebui și căsătorie, pot să fie împreună și fără să se căsătorească, eu mereu am considerat că căsătoria e o prostie, poți fi împreună cu cineva și fără a avea un act stupid care să dovedească asta.
Oricum nu cred că în România o să fie așa ceva prea curând.
Nu vad cu ce m-ar afecta asta in Romania? E treaba fiecaruia ce face in intimitatea lui. Casatoria aduce unele beneficii financiare, legislative ...ai mai multa credibilitate ca si cuplu avand certificatul ala.
Buresbista123 întreabă:
anonim_4396 întreabă: