anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Americanii sunt cei mai buni in domeniul militar. Au cea mai buna constitutie. Sunt cei mai buni la filme, la muzica, la literatura, la stiinta si tehnologie, la zboruri spatiale...Stiti vreun domeniu in care ei sa nu fie cei mai buni?

Răspuns Câştigător
| Arthur a răspuns:

La cura de slăbire şi regim alimentar sănătos, la protecţia mediului etc.

| sabin89 a răspuns (pentru Arthur):

Necazul este ca regimul alimentar nesanatos va invada si Romania, daca nu cumva a si invadat-o.

| Arthur a răspuns (pentru sabin89):

Adevarat, adevarat ce ai spus si despre cultura lor generala.

11 răspunsuri:
| Mădă0611 a răspuns:

Cum sa fie cei mai buni la muzica? :O Sau la literatura. Ntz ntz ntz. Propaganda! laughing Nici la filme nu sunt cei mai cei, doar ca ne place noua limba "americana", la tehnologie la fel, se pare ca in S.U.A. gravitatia e mai puternica, astfel toti oamenii capabili curg intr-acolo.
Americanii sunt grasi, deci lenesi, sau lenesi deci grasi, si sunt cam prosti, majoritatea, sunt supraapreciati.

| sabin89 a răspuns (pentru Mădă0611):

La muzica? Pai unde sunt Katty Perry, Carly Jepsen, One Direction...confused

| Mădă0611 a răspuns (pentru sabin89):

Cei mai promovati, dar asta nu inseamna ca sunt cei mai buni. confused

| Dismally a răspuns:

De unde ai mai scos si tampenia asta cu cei mai buni la muzica, literatura, stiinta etc? Te uiti la prea multe filme americane. care sunt slabe in general.

| raluk27 a răspuns:

La cultura generala

| sabin89 a răspuns (pentru raluk27):

Intr-adevar, 99% nu stiu teorema lui Pitagora si nici sa localizeze Romania pe harta. laughing

| greyhound a răspuns:

Ce zici tu acolo sunt in mare parte aiureli, dar presupun ca depinde de perspectiva.
De asemenea sunt cei mai buni cand vine vorba de datorii externe, sistem de sanatate dezastruos, persoane fara loc de munca, rata de incarcerare si daca am mai uitat ceva ii rog pe cei de dupa mine sa ma completeze.

| Dodo3 a răspuns:

Cred ca la Fast-food!laughing