| unbaiat a întrebat:

Amuzandu-ma de raspunsurile de la o intrebare adresata aici pe TPU de userul Clau simt nevoia sa repet intrebarea:Ce ati face daca nu ar exista internetul si calculatoarele?

Intrebarea la care fac referire: http://www.tpu.ro/......eschimbat/

7 răspunsuri:
cami
| cami a răspuns:

Sincer. Inainte de a avea internetul, cum crezi ca ma descurcam? Avem mai mult timp liber! poate ca mi-ai face un mareeee bine! [mie]

leonardk
| leonardk a răspuns:

As citi mai mult.

pupimik
| pupimik a răspuns:

As face exact ce fac si acum.Nu petrec foarte mult timp la calculator.In general pierd vremea pe net de pe la ora 12 noaptea pana pe la 3 dimineata.Si atunci stau pe TPU pentru a da raspunsuri sau pentru a vorbi cu anumite persoane.

Daca nu ar fi netul.as vorbi cu persoanele respective la telefon.
Nu as da un search pe google pentru a face un referat...ci as merge la biblioteca si m-as documenta din carti.

Cred ca lumea ar fi mult mai in regula fara internet.Acum tot prostu` se crede smecher ca are id de mess si trece clasa datorita rezumatelor la limba romana pe care le-a luat de pe net.
Cred ca era mai bine pe vremea alor mei...sincer.

| adyth a răspuns:

Eh si tu acum laughing
ce am raspuns si acolo happy
apropo... ce te face sa crezi ca n'am avea ce face fara ele? tongue

| unbaiat explică:

Copii pe mine nu ma intereseaza ce-ati fi facut daca nu aveati voi internet si calculator....Repet intrebarea:Ce ati face daca nu ar exista internetul si calculatoarele?

| lote00 a răspuns:

Ar trebui mai bine sa ne intrebam bunicii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mi-ar fi prea bine, dar as umbla mai mult pe afara, sa respir aer curat, in loc sa stau ca o leguma in fata monitorului.eh,ce naiba, m-as descurca, n-am internetu' asta de cand m-am nascut. exista carti, televizor, prieteni...as avea ce face