Acum te-ai trezit? Cu Cristina a fost în " Evul mediu tipuriu " când era bebeluș!
A fost cu vietnameza Hoa o perioada apoi cu columbianca aia bruneta Valentina apoi cu una din Argentina! Aici vorbim de " relațiile serioase sa zicem! Omul își trăiește viata nu sta agățat de una!
Cristina Gavriloiu era studenta la Drept *( în tipul filmărilor ) își dorea sa fie procuror! Nu putea sa o tragă după el ca pe remorca când fata își dorea alta cariera!
Îl urmăresc și eu de câțiva ani buni pe zăpăcitu asta de Cătălin Gay-ulescu!
Au fost un cuplu in 2015 cand au turnat filmul, dar de acum 9 ani nu mai sunt impreuna.
Aa deci de asta s-au despărțit că ea a vrut carieră în țară, chiar ma întrebam de ce nu au plecat împreună în călătorii, pai își trăiește viața și nu stă agățat de una acum dar cu Cristina a fost multă vreme împreună, vreo 10 ani chiar.
Da! Pe zăpăcitu de Cătălin Gay-ulescu ca asa îl alint eu în urmăresc de vreo 6 sau 7 ani!
Are el un limbaj mai " colorat " pentru gustul meu dar este simpatic omul!
10 ani cu Cristina? Wtf! De unde le scoți doameeeee! Dacă te-ar auzi Cătălin ar rade cu lacrimi!
Au fost colegi pe platouri sa zicem!
Pai și de columbianca aia Valentina s-a despărțit ca fata avea facultate! Apoi era și diferența de vârstă! Ea 19 el bate spre 40! Bosorog!
Este greu sa tragi remorca un om dacă NU este obișnuit cu stilul asta de viata *( vloger de călătorii)!