Mama da ce medii mari ati luat! Eu de 6 nu vroiam sa trec. In generala luam premii, dar la liceu ioc. Bravo fetelor! Lu' Cami i-as da premiul intai si coronita de floarea soarelui, si lu' sweetcandy tot premiul intai i-as da cu coronita de acadele. Nu stiu cum sa putut face asa mare greseala sa-ti fie acordata mentiune sweetcandy, ai facut contestatie? Incredibil, 9, 50 si mentiune? Ce concurenta-i la voi.
Ee...si u suntem o genertie de destepti
oricum mersi mult... da nu e buna coronita aia de acadele k mi se lipeste de par
Pai la asa bucurie, sa iei premiul intai, nu se merita sa renunti la par daca se lipeste acadelele de el? Oricum creste la loc, dar premiul ramane vesnic.
Pai bine mai...eu fac aici discutie q u si u nu imi dai fundita?
vezi k fac si eu revolutie preqm cutie
Otonis, se pun si premiile in ceea ce priveste invataturile despre viata?
Ca de alea am luat o gramada in ultima perioada.
Uite vezi ang3l_or_d3v1l?! M-a tinut de cuvant si ti-am dat o fundita. La anul sa iei A si la educatie fizica, si sa te tii de scola ca, desi poate nu-ti pare acum, este importanta diplama, deschide multe usi. Crede-ma!
I-am spus lu' "ang3l_or_d3v1l" ca ii dau o fundita ca-i simpatica, intrebarea a fost un motiv sa-i ofer fundita.
@ sweetcandy nu vreau revolutie, sunt pacifist.
@ Lia, se pun si cele primite de la-nvataturile vietii. Ai cateva ce vrei sa ni le impartasesti? Eu sunt numai ochi.
anonim_4396 întreabă:
Savin_Ana-Maria_1988 întreabă: