| Amelia87 a întrebat:

"Aniela"- suna promitator?

O sa va uitati? thinking

Eu una zic ca merita, macar primul episod.hee hee

15 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Eu o sa ma uit love struckAbia astept sa inceapabig grin
Sunt curioasa cum o sa fie happyDaca o sa imi placa o sa ma uit si la celelalte episoadelove struck

| SweetCandy a răspuns:

Nu stiu daca o sa am timp... dar poate poatebig grin sincer imi plc numele serialuluilove strucklove struck:

| Cryssy a răspuns:

Eu o sa ma uit. daca o sa am timp...happy...pare interesant...

| xibalba a răspuns:

Nu, nu am timp si mi se pare tv`ul in general o pierdere de timp ( in afara de documentare )

| Elly4all a răspuns:

Ma voi uita la primul episod iar daca imi va placea( ceea ce ma indoiesc) il voi urmari, din reclame nu prea imi place, nu'mi starneste interesul parca actorii ar avea prea mule fite.in fine voi incerca. te'am pupatkiss

| viki a răspuns:

Eu zic ca da. O sa ma uit si eu.happy

| www a răspuns:

Deci din ce spui tu, Aniela e un serial. Nu stiu care e treaba cu Aniela, nu am auizt de el, nu o sa ma uit.

| Madalina_4750 a răspuns:

Mie nu-mi plac filmele de epoca. Si la cata publicitate i-a facut, din 5 min de reclama 3 sunt numai cu Aniela deja il urasc laughing

| Christine a răspuns:

O sa ma uit l primul episod... daca imi place. ma uit si l restul.big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sti cum se zice...
Nu stii pana nu incerci!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca de maine o sa scot programul acasa tvlaughinglaughing. Nu suport.detest filmele de epoca si mai ales ca joaca(si ii si rolu` principal) aia Adela Popescu, n`O suport!big grin

Mi se pare o imensa porcarie filmu` asta, oricum o sa aiba succes da` nahoh go on!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu sigur.poate.pana acum, m-am uitat doar la prima telenovela romaneasca,"numai iubirea". nah, mi-a placut laughing dar restul, au fost jalnice.
la "aniela" ar putea fi interesant de vazut decorurile, costumele si moravurile epocii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu abia astept sa inceapa, ma relaxeaza mult sa ma uit pe acasa tv dupa ce fac baie si am program de creme si lotiuni laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aniela, prima telenovela de epoca din romania...
Da chiar suna promitator, si se pare ca si noi romanii avem lucruri frumoase ce merita vazute.
Chiar am sa ma uit deoarece joaca niste actori foarte buni care deja au acaparat lumea cu celelalte roluri si am incredere k o sa fe una dintre cele mai frumoase telenovele.
Eu una deja imi doresc sa fiu o mare actrita sa joc in astfel de filme.
Scenariul e foarte bun, ecorul e foarte real si actorii foarte buni, si am incredere k o sa ne simtim k in anii 1900.

Eu una sper sa nu fiu dezamagita. Aniela are un mare viitorwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu abia astept sa ma uit maine.Imi plac filmele de epoca

Întrebări similare