Bună... Este o postare ieșită din comun.
Referitor la postarea anterioară, la o anumită frază: ''Ce poate fi mai potrivit decat un strain caruia nu ii pasa, dar se poate preface, sunt omul tau.'' - De ce ai oferi ''sfaturi'' prefăcându-te că îți pasă? Eu știam că asta este treaba psihologilor/terapeuților.
Iar în postarea aceasta te contrazici într-un fel:''... orice va va face sa va simtiti mai bine, pentru ca mie imi pasa.''
Nu afirm că nu este bine să discuți cu persoanele care au nevoie de sprijin spiritual. Dar, de ce doar pentru perioada aceasta din an? Este adevărat că de Crăciun trebuie să fii mai bun, dar nici să te prefaci că ești un bun ascultător când nu te interesează de persoana respectivă cu care discuți.
''Stiu ca multi sunteti depresivi...'' - Tristețea se cofundă de cele mai multe ori cu depresia. De ce te adresezi strict persoanelor depresive? Țin să cred că ai pierdut pe cineva depresiv în această perioada și în amintirea ei faci aceste lucruri, părerea mea.
Tu trebuie mai intai sa intelegi ironia. Dupa care logica de baza si simtul umorului. Dupa care mai poti incerca sa-mi adresezi o intrebare. Dar doar dupa.
Total de acord cu tine! Parca ai scris aici tot ce imi doream eu sa scriu!
Sunteti ca doua jumatati care, odata unite, ar forma un IQ normal. Eu zic sa va combinati si fiecare decizie sa o luati la comun. Dar fiecare. Si cele care la prima vedere nu ar necesita cine stie ce materie cenusie. Ca asa pare si intrebarea asta dar, in realitate, va scapa ambilor printre degete...
Am zis ca incerc sa fiu mai bun si doar pentru ca nu am fost, nu inseamna ca nu incerc!
Nu, ai aparut la fix!
Ciudat, ca nu prea imi sta in caracter sa apar la fix
Sunt adorabil si cand nu creez confuzie!
Mi-a răspuns, omg omg
Si ti-as fi raspuns si a doua oara daca as fi avut ceva inteligent de spus! A, stai...
Adresa aia de yahoo...nu e bună.
Era *.com... Oare de ce am scris.ro? Voi incerca sa modific intrebarea dupa care voi fi putin ocupat cu autoflagelarea. Multumesc pentru atentionare, probabil ai salvat foarte multi oameni prin gestul tau. Oameni care ar fi trebuit sa injure cu totul alte persoane, adresa mea de Yahoo fiind inutila...
------> decescriuasta@yahoo.com
Si eu ma autoflagelez, daca-mi zici si ca ai acasa un scaun pentru imersiune...o, doamne, este oare cu putinta!? Sa-mi fi gasit eu sufletul pereche?
As putea sa iti zic dar, doar asa, ca sa te oftic... Totusi, ai incercat si alte scaune? N-ai de unde sa stii de unde apare sufletul pereche.
Da,dar unele scaune sunt prea tari.Sa am, oare, colon iritabil?
Mhm, esti sigura ca le folosesti in conformitate cu instructiunile de utilizare? Sunt destul de sigur ca nu ar trebui sa calatoreasca atat de adanc...
Am citit pe niste cutii de margarina ca ar contine nu stiu ce vitamine, pana la urma, incercarea moarte n-are. Margarina o poti arunca.
Da,uite,ca m-ai ajutat! Am sa folosesc margarina, voi cauta una ce contine omega 3, stiu ca are efect antiinflamator.Merci.Te voi evalua...
Ma anunti daca nu te descurci, vad eu unde gasesc un scaun! Sanatatea ta trebuie sa fi pe primul loc, pentru amandoi! Daca patesc eu ceva e suficient un "Tatal nostru" si o frectie cu spirt.
Sa fii permisiva cu mine cand ma evaluezi, te rog. Am si eu un suflet, sa stii... Cel putin unul!
Asta e un apel la: sa ma bage cineva de pe TPU in seama oricum numai ca sa ma simt important.
Fa-ti naiba un blog! Asa isi fac toti importantii. Chiar trebuie sa te invete altii ce sa faci?
Adica sa imi dedic timpul pentru a distra necunoscuti? Ma cunosti prea bine, asta vreau sa fac!
Nu, nu am nevoie de blog. Nu ca mi-as nega importanta, mai ales in viata mea. Chiar nu stiu ce m-as fi facut fara mine! Dar, nu. Si nu voi ma bagati pe mine in seama ci eu pe voi. Si o fac cum nu am facut-o niciodata, elegant si cu bun simt! Incerc sa spun ca eu va fac un serviciu dar nu sunt sigur daca am ales formularea potrivita...
Sarbatori fericite!
Da,stiu ca am intarziat putin, dar sper, ca mai este valabila oferta.As vrea sa injur pe cineva si nu am pe cine.Colegii de serviciu sunt mult prea aproape, iar un upercut de dreapta mi-ar scoate botoxul tocmai infipt in buze.
Hai ca mai e putin pana la sarbatorile de iarna, fii puternica!
Am o intrebare... Tu chiar iti doresti sa-i ajuti pe oamenii care au probleme cu depresia sau vrei sa ii jignesti?
De ce una trebuie sa o anuleze pe cealalta?