| PedoBarbie a întrebat:

Anul trecut pe vremea asta puneam o întrebare http://www.tpu.ro/......-bea-vin/. Între timp opilul respectiv s-a născut, însă cu probleme. Deci e vorba de o mamă ce a băut alcool şi fumat. Nu exagerat, dar cred ca afectat copilul având în vedere că nu e tocmai sănătos. Oare am avut dreptate atunci
când i-am zis să nu bea?

7 răspunsuri:
| wolder a răspuns:

Sunt inconstienti, ma bucur ca acum pot plati pentru greselile facute. devil

| UndergroundFolklore a răspuns (pentru wolder):

Dar nu platesc ei, plateste copilul.Care n-are nici o vina ca are niste parinti asa idioti.

| JustHappiness a răspuns (pentru wolder):

Săracu' copil!

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Ai avut, normal.Asta e, sa sufere consecintele acum.Nu inteleg cum de ai putut accepta sa-ti dea o palma, eu cred ca i-as fi rupt degetele.

| Kalla a răspuns:

Cu siguranta ca ai avut dreptate.Tot ce mama consuma se duce la copil iar alcoolul nu-l face sa creasca cum trebuie.
Persoanele respective au fost cu adevarat retardate sa nu te asculte.Acum din cauza lor, consecintele le suporta bebelusul.

| contαbαndonαt a răspuns:

Nu te mai stresa draga colega, nu se merita.E rau de copilasul acela care, saracutul, n-are nici o vina ca s-a nascut dintr-o asemenea mama si tata, care tin mai mult la viciile lor decat la sanatatea propriului prunc.
Iti mai daduse si-o palma, uau, cata maiestrie, cata inteligenta, cat altruism fata de cineva care nu incercase decat sa-i atentioneze... absolut mirific!

| Blackrose101 a răspuns:

Da,ai avut dreptate, dar nu iti recomand sa ii spui tatalui tau despre asta.