Baaai! Tu umbli deja cu baieti cu 10 ani mai mari decat tine? Si le mai dai si adresele de mess pe toate drumurile? Sa nu te miri cand te-o umple ala de doamne-ajuta ca i s-a blocat messu' de-atatea cereri de add.
P. S. Ca ai 5-6 anishori (intelectual vorbind), se vede cu ochiul liber, dar, lumineaza-ma si pe mine, te rog: care e de fapt limba ta materna? Ca romana, in niciun caz.
Saru'mana pentru anunt. Mai da n'am ce face cu el. Nu sunt disponibila .
Aaa scumpete trebuia sa spui si de unde e tipu'. Ca na poate unele fete isi fac sperante degeaba si dupa aia isi dau seama ca de fapt nu stau in acelasi oras. Si mi-e mila de saracele fetite.
Ai grija de tine!
Asta e o reclama pentru prietenul tau, sau care e treaba? Ce inseamna Bff? Boyfriend? in fine ai bagat cu chestia asta la conversatii. dar e o intrebare cred ca e chiar o partida buna dupa id si dupa descriere cred ca are vreo... 15 ani!
fetelor grabiti-va pana nu il ia altcineva. aaa si am incercat sa scriu in stilul tau si robotelul nu ma lasa
Draga italianca vezi ca nu cumva sa iti fie intr-o zii lene sa respiri, ca tare naspa o sa fie, cat despre :''3)bff=best friend asa ca nu va mai dati voi mari cu intelectulalul vostru ca nu merita efortul" e corect formulata, bineinteles, doar ai incercat sa scrii normal...trebuia sa folosesti in loc de intelectualul, intelectul... dar tot la fel ramane intre noi, asa ca incearca sa te autocorectezi sa nu le mai permiti altora sa o faca
1) daca sunteti baiati nu avea rost sa cititi
2) mass copy/paste chair crezi ca am chef sa stau sa scriu "normal"?
3)ardanaxur pentru. informatia ta am 16 ani si maxim am iesit cu un baiat mai mare ca mine cu 8 ani si limba mea materna este italiana (ma se scemi si nasce x alcune persone qsta e la vita vai avanti)
3)bff=best friend asa ca nu va mai dati voi mari cu intelectulalul vostru ca nu merita efortu
Chiar daca nu voiai, am tras cu ochiu totusi. Na, defectul barbatilor. Cind aud gagicile ca au secrete, se baga si ei repede sa auda despre ce-i vorba Deci care-i faza cu ala, ii cauti nevasta? Il duc in clubu meu de strip tease si-l insor pentru o noapte, se ocupa alea de problema lui, barbat il scot de acolo
nu m-am putut abtine sa nu il citesc
sper ca nu este o crima...
succes la cautare