anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Anunțurile de matrimoniale online este o Porcarie nici în în aceste site-uri nu i-mi găsesc jumătatea de trei ani mă chinui foarte dezamăgit voi ce părere aveți?

17 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Poate ai vrut sa spui ca sunt, nu este. La fel scriai si acolo? Daca nu stii cum sa comunici cu ele mai bine te lipsesti. Chiar nu sunt toate. Pe actuala sotie am cunoscut-o pe un site de acest fel. Site serios, bineanteles. Si, slava domnului, suntem de 9 ani impreuna. Si vom mai fi multi ani de acum inainte.

| RAY a răspuns:

Nu sunt o porcarie, un studiu a relevat ca barbati urati uni nu realiseaza ca sunt urati si incerca sa aiba relati cu fete frumoase, fetele find atrase de 10% din barbati de aici apare frustrarea crezand ca online vei atrage fetele, cauta fete asa ca tine si vei gasi nu frumoase, frumosul cu frumosul si uratul cu uratul

| mihai69 a răspuns:

Femeile adevărate sunt în lumea adevărată, nu „online".
Ieși din casă, mergi la patinoar, la ceva voluntariat, cunoști lume îți faci un cerc de prieteni... chestii d-astea.

| Chiru_Ionut_1979 a răspuns (pentru mihai69):

Of numai în Pitești să nu stai, aici sunt oameni reci, am si colegi și prieteni sunt un băiat născut în oraș, să ști de la mine piteșteni nu sunt prietenoși eu regret că m-am născut în jaful asta de pitesti frate la tine o fi astfel oamenii

| OldSoul a răspuns:

Incearca sa folosesti si Tinder, s-ar putea sa-ti prinda bine.
Desigur, asta daca nu l-ai folosit deja.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Esti prea pretentios. Pe on line sunt caderile tehnologice ( adica defect din fabrica care se arunca la fier vechi ). stim cum e la Pitesti, mai sunt locuri, prin DB si altele. Acolo veri drepti stau usa in usa si nu se saluta. Inscrie-te la un curs de dans, acolo sunt fete mai focoase. Mereu e lipsa de baieti, castigi pe 2 zone. Le place rau sa danseze la toate, daca te misti bine ai de unde alege.

| Dorotheea21 a răspuns (pentru Popescu_Eugen_1964):

rolling on the floor Mie ce imi recomanzi ca sa scap de "cautatori"?
Tocmai mi-am blocat mesageria, mai aveam un pic si ajungeam la o suta pe zi.
Altceva? happy
"Sa nu votezi!" il stiu. laughing

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns (pentru Dorotheea21):

Tie? Sa te mai lauzi pe la alte adunaturi ca aici stim noi cu cine avem de a face laughing Ai sa dai tu de un Alain Delon intr-o zi, iti sar fumurile si ai sa mergi taras, te faci mielusea rolling on the floor atunci sa te vad.

Poate nu o sa dau. big grin
Asta ma ingrijoreaza uneori. laughing

Daca erai asa ingrijorata te calugareai.

Nu am ce spune! Ai un mod de a incuraja... tongue
Saracul Ionut si-a sters si intrebarea! laughing

Sunt batran ( mai ales pe aici ), am indatoriri. Cineva trebuie sa rada de astia mici.

"Iar bunicul vrea sa se joace cu cineva de varsta lui."
"Ai puterea sa-i faci pe toti fericiti!" Vodafone. happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Trebuie sa treci de "bariera" internetului si sa incepi sa vezi realitatea
incearca in viata de zi cu zi sa iti gasesti jumatatea, dar tine minte caci este o vorba care spune asa "Uneori cauti fara sa gasesti, alteori gasesti fara sa cauti "

| sasa1sasa1sasa1 a răspuns:

Tu crezi ca fetele bune ramin sa ajunga pe acele site-uri? Acolo, fie fete fie baieti, sunt cei pe care nu ii vrea nimeni. Cauta in jurul tau. Iesi in lume.

| Chiru_Ionut_1979 a răspuns (pentru sasa1sasa1sasa1):

Ies ca lucrez numai schimbul unu nu sunt sălbatic să nu se înțeleagă gresit întrebarea mea

| sasa1sasa1sasa1 a răspuns (pentru Chiru_Ionut_1979):

Nu la asta m-am referit. Dar depinde si unde iesi.