| ☻☆Diana☆☻ a întrebat:

Aoleoooo!
Ati vazut martisoarele cu Hanna Montana?straight face
Era sa fac infarctstraight face
laughing

Răspuns Câştigător
| RainDrop a răspuns:

Doamne, nu se face si mancarea cu numele ei
daca nu era disney ***, acum canta in metrou, si cu jonas, dc nu fac martisoare si cu cainele meu?

29 răspunsuri:
| Pinkyyy;x a răspuns:

Daaa:O:O moama m-a apucat un ras pe acolo sau cu Hsmsmug laughing)) bwa esti nebunnbig grin pe bune nu stiu astia ce sa mai scoata pe piatatongue

| Boo a răspuns:

Cred ca in scurt timp o sa apara si mancare hannah montana... e invazierolling on the floor

Deci am ras cand le-am vazut de era sa ma pis pe mine!
pana mealaughingce va urma? sunt niste disperaaaaaaaaaaati
dhoamne nu stiu ce sa mai scoata pe piata...

| Fury a răspuns:

Da si eu. Ma intreb ce o sa mai scoata astia la vanzare (am vazut si parfum cu Hannah Montana, "hey, miros ca Hannah?" deci m-a pufnit rasu'laughing

Răspuns utilizator avertizat
| adryutzza13 a răspuns:

Daca ai stii si sa scrii...adk mie imi place de Hannah Montana, mai mult de Miley Cyrus, dar in fine...snt clasa a8a si baietii au venit la mine cu martisoare cu Hannah Montanalaughing

| Ramina a răspuns:

Azi veneau colegele la mine cu martisoare Hannah Montana. nu stiam daca sa le multumesc sau sa le dau inapoi cand le-am vazut rolling on the floor. mai trebuia sa fie poza aia cu hannah montana alb cu rosu si era perfect rolling on the floor

| Annitu a răspuns:

Nu le-am văzutsad nu pot să cred ca am ratat aşa cevacryingcrying nu râdeţi de miinecryingcrying

laughinglaughinglaughing

| ☻☆Diana☆☻ explică:

@ ancotsa: Si eu am primit martisoare d`alea...am 2laughing pe aici costa 1 leubig grin.Si na, m-am uitat la ele, m-am minunat si am pupat persoana respectiva...big grin In fine, tot la gunoi ajungbatting eyelashes)

| PuяpℓeMusic a răspuns:

Eu chiar am cumparattonguelaughing
Mie imi place Hannahbig grin
Spoofy:am vazut snacksuri Hannah Montanalaughing))

| Silvia a răspuns:

Da, eu chiar mi-am luat unul!rolling on the floor

| Razvan a răspuns:

Maine poimaine fac si hartie igenica Hannah Montanaraised eyebrows

| Cory89 a răspuns:

Mdaaa...foarte in voga Hannah Montana asta oh go on Cand o sa am o fetita o sa ii pun numele Hannah Montana si o sa o imbrac numai cu haine personalizate cu Hannah Montana, o sa ii cumpar tot ce exista pe piata cu Hannah Montana... Ce draguuuutz :Xbatting eyelashes NOOOOT! Mai bine ma sinucid decat sa fac asta rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor

| Andreea_7493 a răspuns:

Hahaharolling on the floorCe mai urmeaza sa apara cu Hannah Montana? Norocu' meu ca nu le-am vazut, cred ca ma ingretosam laughing Doaaamnee nu se mai termina o data? Hannah Montana in jos, Hannah Montana in sus, etc etc rolling eyes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.am primit si eu azi eN. dar le-am acceptat ce era sa fac

| Pho3nix a răspuns:

O sa faca astia si prezervative cu Hannah Montana.

| OanaG a răspuns:

Da... ii zic la vanzatoare.

"Tanti luati chestiile astea infecte ca provoaca alergii"laughing

| DianaLostInDreams a răspuns:

@ spoffy exista si mancarelaughing am vazut eu pufuleti si biscuitistraight face

| adytzzkiss a răspuns:

Daaaa! Am vazut chiar o fata din cls. a 6a avea laughing) si una mai mare o amara sa il ialaughing))

| Annitu a răspuns:

Prezervative hanna montanarolling on the floor))

| Aliyaa a răspuns:

Moama cand le am vazut era sa cad peste taraba sa o daram mi se facuse raw{nu o sufar pe hannah}. cred ca o sa urmeze gel de dus hannah, sapun, lotiune tonica hannahlaughingpoate apare si o marca de telefoane sau pc hannahrolling on the floor

| dyddyyyx18 a răspuns:

Da, am vazut laughing

| RainDrop a răspuns:

Da frate, sa se faca si tatuaje, dooamnee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai se scrie hannah montana nu hanna montana

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da am vazut si nu am facut infartwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, sigur in moldova sunt

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Jos cu hanah montana

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fata tie chiar iti plac martisoarele cu ea sunt o porcarie crede-ma mai bine iti iei haine decat alea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am un raspuns pentru tine dar mai bine lasa.Auziti mai voi astia voi dc dati voturile aste inseamna ca va place hannah ca voi cum de ati intrat pe acest sait aaaa dar voi nu va vedeti cat de prosti sunteti:=:=laughinglaughinglaughinglaughinglaughinglaughingtampitilorrrr!

Întrebări similare