| Psihoyounger a întrebat:

Apel pentru bloggeri: Uneori muncim şi nu ştim de ce. Alteori muncim, ştim de ce dar ajungem la concluzia că nu mai are rost. Nici una dintre cele două situaţii însă nu este şi nu va fi niciodată valabilă pentru cei care lucrează la un blog sau un site. Deşi nu pare deloc greu, în spatele unui articol stă muncă destul de mare. Dacă un articol are o calitate superioară, este pentru că cel care l-a scris şi-a dat interesul. Pentru majoritatea dintre noi, este foarte simplu să deschidem Google şi să dăm un search. În mai puţin de 3 secunde ni se deschid sute de pagini de unde ne putem documenta. Dar pentru ca acele sute de pagini să fie acolo, cineva a muncit. Şi de obicei, această muncă ste făcută din plăcere. Nici un blogger nu scrie pentru bani sau alte cadouri ci pentru că are ceva de spus. Pentru asta are aprecierile mele şi pentru că ştiu că nu e de ajuns, o au şi pe a voastră cu siguranţă. Tocmai pentru asta, eu am ales câţiva bloggeri pe care eu îi citesc de ceva vreme, iniţiind astfel un mic concurs pe blogul meu. Cei care doresc să voteze şi să aprecieze munca unor oameni care merită (aici nu mă refer la mine, ci la cei nominalizaţi), sunt invitaţi să acceseze link-ul de mai jos.

http://buzzping.wordpress.com/2010/12/20/the-best-blog-a wards-from-cody/

ps: deşi pare, nu este o formă de reclamă, îmi doresc pur şi simplu să câştige cel mai bun, ştiu din experienţă ce înseamnă să întreţii un blog. Dacă ştiţi şi voi asta şi doriţi să promovaţi concursul, lasaţi un mesaj pe profilul meu pentru a vă da un banner. Mult succes şi Sărbători Fericite!

2 răspunsuri:
| IoanaAndrei a răspuns:

Daa sigur, nu e reclama, nu deloc.
Nu dati click ca e VIRUS!

| Psihoyounger explică:

Nu e virus Ioana. Sau Andrei. Nu am cum să îmi dau seama. Iar prin răspunsul tău m-ai convins că nu reuşeşti să înţelegi o chestiune mai diferită şi mai serioasă faţă de ceea ce se promovează în ziua de azi. Păcat. Iar ca dovadă, scrie The Best Blog Awards from Cody pe Google şi ve vedea că merge. Sau ce, şi Google e virus mai nou?
Psihoyounger