anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Aproximativ toate femeile se "crucesc" cand aud ca un barbat s-a dus la prostituate.
Dar de ce nu se "crucesc"si cand aud ca "aia" a apelat la un gigolo?

17 răspunsuri:
| JustMeFlory a răspuns:

Eu nu ma crucesc! Daca asa vrea barbatul sa isi satisfaca nevoile... Ii zic drum bun!laughing
Hmmm...la gigolo as apela si eurolling on the floorsmug

| emiliagrosu a răspuns:

Nu toate femeile se crucesc cand aud asa ceva...sunt barbati la care nici o femeie din jurul lor nu se uita, si au si ei nevoi, deci trebuie sa si le satisfaca cumva, nu?
Si legat de femeile care apeleaza la gigolo, cred ca isi doresc neaparat sa "aiba" un barbat "bine". Happy?

| psiholoaga a răspuns:

laughing Nu stiu ce vrei sa zici. Mie mi se pare ca gigolo sunt mai putin prezenti "pe piata"; cel putin in cercul meu nu am auzit de nicio tipa care sa apeleze la serviciile vreunuia. Ai vreun numar de telefon?tongue

nony
| nony a răspuns:

Crezi tu ca nu se crucesc si cand aud de aia? thinking
Atat ca ele vorbesc in ¨soapta¨ si crucile pe piept sunt mai mici, sa nu bata la ochiwinking
Dar cand e vorba de noi, au gura cat Groapa Marianelor.rolling on the floor

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Asta e razbunare pentru faptul ca femeile sunt văzute curve de cea mai joasă speţă şi bărbaţii gigolo sexy şi virili!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@psiholoaga, vrei numarul meubatting eyelashes?

| Andreea24 a răspuns:

Nu stiu de unde ai tu aceste informatii referitoare la acest asa zis "crucit" dar cu siguranta, majoritatea fetelor se crucesc mai degraba cand aud ca o femeie apeleaza la un gigolo decat daca un barbat merge la o prostituata. Asta mai ales din cauza mentalitatii din tara noastra si stilului in care am fost crescuti.
In alte tari probabil ca nicio varianta nu pare ciudata.

| psiholoaga a răspuns:

Criticule, te-ai prins!winking

| xibalba a răspuns:

Pentru ca prostituate au existat de cand lumea si pamantul, gigoloii au venit mai de putin timp.

nony
| nony a răspuns:

@agec.gigoloii sunt de pe vremea curvelor, erau inainte porecliti : curvari (de meserie ).acum in urma au capatat alt nickwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Rar imi fac cruce...am vazut destul de multe in viata si am auzit si mai multe!
Sincer, acum dezvalui lucruri din dormitor, dar....nu am apelat si nici doc n-a apelat la vreuna...acum...conteaza daca l-am avertzat cu taierea? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dar de ce barbatii le numesc curve pe femeile care fac sex cu mai multi barbati dar nu numesc barbatii "curvi" cand ei au la activ muuultmai multe femei? Si o spun si cu mandrie...

ps: nu stiu daca ai facut vreun studiu in ceea ce priveste afirmatia ta, nu cred...

| Jonsdottir a răspuns:

Mi se pare normal ca barbatii sa apeleze la prostituate tongue nu stiu de ce dar asa mi se pare normal.fiecare om este liber sa faca ce vrea! eu sunt aia cu libertatea laughing

By Dy
Xo~Xo

cami
| cami a răspuns:

Cine sa se cruceasca? Tot femeile? laughing Pai ce facem bre, doar suntem si noi Toate pentru una, nu? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Femeile se pot înumără care apelează la "gigolo", pe când bărbaţii sunt fără număr care apelează la "o prostituată".
Pa, pa.

| Betty18 a răspuns:

Eu nu ma,, crucesc" cand aud un barbat(ba chiar am auzit niste persoane din jur.in fnhappyk se duce la parasute...doar niste barbati care nu isi pot tine,, jucaria" in pantalonilaughinglaughinglaughing

mai degraba ma crucesc cand aud de o femeie care se duce la gigolo pentru ca din aia nu sunt asa multi k prostituatele.mai rar femei care apeleaza la asa cevatonguetonguetonguetonguecel putin asta e parerea mea

succes

| i.love.me a răspuns:

Dar ce inseamna curcesc?sad