anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ar fi buna munca în folosul comunității pentru copii și adolescenți? Plantatul pomilor în special! În Statele Unite mulți copii fac voluntariat ca să fie bine văzuți la facultate!

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Voluntariatul nu e nimic rau

| dullcat a răspuns:

Desigur ca da. Voluntariat se face destul si in Romania, mult mai mult decat in alti ani.

| relian a răspuns:

laughing eu nu am vazut pe aici nici un copil sa faca voluntariat, poate nor fi aici in statul unde sunt eu, dar nu cred ce spui tu.
Stii de ce? Pt ca elevii aici au programe destul de incarcate, nu prea au timp de voluntariate.
Dupa scoala, unia merg la fotbal, altii la trupe, de astea cu instrumente, fac repetitii etc.
Asa e de la generala si pana termina liceul.
Ce am vazut aici voluntari sunt la pompieri, la spitale, si la firme de astea nonprofit, biserici, dar sunt adulti, nu copiii.

Asa crezi tu ca daca copii plahteaza pomi, is bine vazuti la facultate? laughing nun stiu cine ti-a spus gogorita asta, dar nu este adevarat.La facultate esti vazut bine daca esti buna la scoala, la ce se face acolo, nu la plantat pomi sau ca ai fost tu voluntar.

Chestia asta conteaza la background tau in caz ca cineva te verifica sa vada ce om esti, dar nu obtii tu loc la facultate ca ppantezi pomi, ori esti bunu samaritean laughing
Stii unde vad copii, elevi in timpul vacantei? La Mcdonald si alte fastfooduri, lucreaza acolo sa faca si ei un ban, dar nu lucra moca.

| anonim_4396 explică (pentru relian):

Ba voluntariatul ajuta pentru ca ești văzut la facultate ca fiind responsabil!

| relian a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu aici locuiesc si nu am vazut ce spui tu, am si prieteni care is la facultate, nascuti aici si nu au mers voluntari nicaeri, nici sa fi auzit ce spui tu ca te ajuta.
Dar o fi, daca asa ai auzit tu, tot ce se poate, eu am spus ca nu am vazut, auzit.

Întrebări similare