| LisaJulie a întrebat:

Ar trebui blamați oamenii care nu iubesc animalele deloc? Adică un om care ajuta oamenii, orfanii și bătrânii dar este pro eutanasierii animalelor fără stăpân ar trebui urat de societate?

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Stai puțin... Că eutanasierea nu înseamnă neapărat că nu iubești animalele.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Daca nu le face nici un rau animalelor, ci doar este nepasator, n-are nici o treaba.
Trebuie blamati si trasi la raspundere doar cei care incalca legile ce tin de protectia animalelor. In rest, e o tara libera.

| Mindfulness a răspuns:

Și țiganii sunt blamați, homosexualii, cei cu probleme psihice și așa mai departe, și totuși mulți din ei iubesc animalele, deci nu, nu ar trebui sa fie judecați. Fiecare iubește după bunul plac, dar dar daca sunt pro eutanasierii atunci mă abțin! Nu poți să omori 60 de căței și să fii apreciat de lume, îți cam sapi groapa singur, normal că vei fi blamat.

| MistarGoGu a răspuns:

Nu! Oricât am iubi animalele NU putem pune viata unui animal fata de cea a unui om!
Problema abandonului tine de educație! Nu cumperi / adopți un animal DACA nu ii poți oferi condiții decente *( mâncare, adăpost și asistenta medicala ) timp și afecțiune!
Muti considera un animal o " jucărie " de care se pot lipsi!
Doar cei foarte bolnavi ar trebui eutanasiați când orice posibilitate de adopție a dispărut *( bătrân, bolnav sau prea agresiv pentru reabilitare ).

| EestiSodalane a răspuns:

Daca e pro eutanasiere nu înseamnă ca nu iubeste animalele. Eutanasierea e o procedură fără dureri și chin pentru animal asigurându-i o moarte rapidă și nedureroasă. Nu înțeleg cum nu poti sa vezi asta ca pe o forma de iubire. Ai idee cat de proaste conditii sunt pentru animalele fara stapan? Si cat de mult costa sa le tii acolo?

| Cinic a răspuns:

Uneori eutanasierea este singura solutie. Si nu, nu cred ca oamenii care nu iubesc animalele ar trebui judecati atata timp cat nu ranesc acele animale. Nici mie nu imi plac barbatii din manosfera si feministele, dar asta nu inseamna ca îi urasc sau ca vreau sa li-se intample ceva rau. Doar nu sunt de acord cu ideologia lor care promoveaza misoginism si misandrie.

| popapopica a răspuns:

Sunt destui oameni care nu-si iubesc semenii. Asta e o problema mai importanta decat dragostrea fata de animale.