Zbenguici
| Zbenguici a întrebat:

Ar trebui omorati violatorii? Pedofilii?

Răspuns Câştigător
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Parca "omorati" mi se pare cam drastic. Chiar asa...la cum functioneaza justitia in Romania, in mod sigur ar muri si multi nevinovati care s-au gasit in locul nepotrivit, la momentul nepotrivit.
Dar, as reinstitui pedeapsa cu inchisoare pe viata sau, cum fac americanii: cumuleaza pedepsele de le ies alora 357 de ani de parnaie.Deci...cam tot pe viata.
Iar chestia cu cumularea pedepselor as aplica-o pentru toate infractiunile.
Asta pentru ca se intampla foarte rar sa fi comis cineva DOAR o singura infractiune.

28 răspunsuri:
| SweetCandy a răspuns:

Eu zic ca nu insa ar trebui inchisi pe viatastraight face

| hândel a răspuns:

Si sa scape asa usor? Ma-ntreb ce ai raspunde daca ti-as spune ca orice om merita salvat, ca orice om are ceva bun in el si merita salvat, asta in timp ce tii in brate fetita ta nenorocita de un asemenea individ. Unde-i bunatatea dintr-un asemenea om? Bunatatea inseamna sa fii bun cu altii, ori eu nu cred ca faci un bine unui copil obligandu-l cu forta sa-ti satisfaca perversiunile, sau o persoana fara aparare doar ca sa-ti indeplinesti tu nevoile sexuale. Astea sunt tulburari psihice, si puteau fi evitate prin interventia rudelor respectivului oferindu-i ajutor inainte sa ajunga la asa ceva, putea fi ajutat inainte, dar indiferenta oamenilor are consecinte. Oricum, fiecare trebuie sa fie pedepsit dupa faptele sale, comise cu sau fara discernamant (dupa legea mea). Ai violat, violat sa fii cu salbaticie. La fel pentru. pedofili. Mama ce viol i-as da eu cu scandura de la gard unuia care mi-ar distruge copilu'. I-as rupe fundu-n 2 intr-atat incat i-ar trebui un dop sa-si astupe gaura sa nu-i cada rahatul.

Zbenguici
| Zbenguici explică:

@SoftCris asta oricum se intampla.
@aNa cum ramane cu faptul ca orice om are ceva bun in el si fiecare merita salvat?
@enigma ma refer la violatori dovediti, nu imaginari.
@Alyss iti dai seama ca un tip care comite asemenea chestiune are unele frustrari- asta ca sa vorbim frumos. Taierea obiectului inseamna deschiderea apetitului pentru alte chestiuni: una dintre ele ar putea fi chiar crima.

Cum ramane cu faptul ca dreptatea nu inseamna numai modul in care ii pedepsim pe cei care gresesc ci este si modul in care incercam sa ii salvam?

Zbenguici
| Zbenguici explică:

@enigma cred ca nu ne-am clarificat asupra unui aspect important si este vina mea. Nu vorbim aici nici despre legislatie, nici despre modul cum se infaptuieste aceasta. Adevaratii violatori, pedofilii, ce facem cu ei?
Cu prezumtia de nevinovatie eu sunt de acord, pentru ca trebuie sa dovedesti ca unul e vinovat. Asa putem acuza toata lumea de cate ceva. Faptul ca la noi justitia este asa cum este nu s-a vrut a reprezenta parte din discutie.

Zbenguici
| Zbenguici explică:

@aNa plecam de la ipoteza ca daca savarsesti un lucru gresit trebuie sa mori? Ca sunt putrezi pana in maduva oaselor? Nu suntem totusi noi homo sapiens sapiens?

Zbenguici
| Zbenguici explică:

@mircea daca imi vei reciti posturile vei vedea ca eu nu mi-am exprimat parerea intr-un stil definitiv si absolut. Am ridicat doar puncte de vedere. Este adevarat ca "padure fara uscaciuni nu exista", dar padurea nu isi omoara uscaciunile ci le lasa sa cada si se descompun in acord cu legile naturii. Exista eruptii de vulcan, exista si furtuni, natura nu si le anihileaza pentru ca are propriul ei echilibru.
Ideea de baza este: cu ce esti tu mai presus ca votezi pentru luarea unei vieti decat cel care comite o atrocitate? Ei nu se nasc astfel, ei devin asa. Condamnam si familia care i-a crescut si educat prost? Sau toata societatea? Pentru ca ei sunt produsul societatii constituita inainte de a veni ei pe lume. Si o alta vorba spune ca raul trebuie taiat din radacina, nu?

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Nu, ar trebui dusi la inchisori de maxima siguranta unde sa fie fu*uti in c*r pana isi schimba orientarile sexuale.

| inna a răspuns:

Sincer, da ar merita impuscati.

| ViVi a răspuns:

Da...eu asa cred pentru ca chiar daca fac puscarie cum ies cum iar fac sad
le doare undeva violatorilor ca saracele fete mai ales daca au o varsta frageda le distruge toata viata psihic si fizic
sad happy

| ViVi a răspuns:

@Zbenguici daca a violat creZi ca mai are ceva bun in el si trebuie salvat
eu nu credthinking

| ViVi a răspuns:

Pai daca tot iertam tot se facelaughing

| sese a răspuns:

Pe timpul lui Neagoe Basarab:
"umblarea pe la partile de fataciune ale fecioare ori impotriva dorintei ei sialte parti ascunse ochiului se pedepseste cu taierea madularului "

| www a răspuns:

Violatorii castrati, pedofilii omorati.

| mariobros a răspuns:

In primul rand nu suntem in masura sa condamnam la moarte un semen al nostru, pana la urma si asta ne deosebeste de animale. Apoi e ceva in neregula cu acesti oameni, psihic vorbind, si trebuie pe cat posibil ajutati, dar e de la sine inteles ca nu au ce cauta in libertate in tot acest timp.

| optimista_5827 a răspuns:

E posibil ca daca sunt masuri drastice, faptasii s-ar tria. dar... adevarul asta e...ca justitia romana si chiar si straina mai greseste. mai ales daca Doamne fereste victima e moarta, deci lipseste martorul nr 1. daca intra in puscarie un nevinovat? greseala e omeneasca, iar din greseala sa trimiti la pedeapsa cu moarteaun om nevinovat e cam trist.
as fi tins sa zic ca sunt de acord... tinand cont ca violul si pedofilia chiar sunt niste treburi urate rau sad
dar totusi...cred ca mai bine ar fi inchisoare pe viata, viol zilnic big grin, ahahaaa...daaa...si munca ...multa munca...sa produca si ei ceva sa nu manance mancarea degeaba laughing poate mai creste economia laughing

| Dragosgan a răspuns:

Ar trebuii sa priimeasca cu taxa inversa.

| margaritar a răspuns:

Nu....ar trebui inchisi pe viata si violati la randul lorhappy

| goruna a răspuns:

Da, incet, temeinic si cu multa rabdare.

| justme_9224 a răspuns:

Lafel cum a raspuns criticul la pedofili iar la violatori sa li se taie obiectul muncii

| aney a răspuns:

Nu omoriti, dar ucisi in chinuri, trebuie sa sufere mai intai. Taiate organele genitale, pentru a vedea cita importanta au (organele!) si cit e de dureros sa abuzeze cineva de ele. Corpul e o parte prea intima. Nimeni nu are dreptul sa te atinga fara consensul tau.Categoric.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu toate ca uneori sunt tentat sa spun ca da, de data aceasta spun nu.Si asta dintr-un simplu motiv:
Au fost destule cazuri in care fata a mers de bunavoie cu un baiat, iar de frica parintilor a spus ca a fost violata. Ce se va intampla atunci? Asta ca sa fiu politicos si sa nu fac acuzatii nefondate referitor la unele fete.In concluzie, nu sunt de acord, insa sunt de acord sa se mareasca pedeapsa la maxim.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ar 'fi dupa mine' as pune sa li se taie "obiectu` muncii"!

Sa suferewinking!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu! Stii ce le-as face... o sa par mai sadic... dar asta merita...
I-as lega de mani si de picioare, si i-as trage cu o roata ca sa ii intind putin... iar cand se crapa pielea pe ei ...as pune sare.
Asta merita...pe bune vorbesc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@zbenguici, ce inseamna pentru tine un ''violator dovedit''? nu uita ca toti cei ce sunt la puscarie sunt ''dovediti'', unul a stat chiar 11 ani [verdict, crima!] ''dovedit''de catre justitia noastra curata si incoruptibila. un violator devina ''violator''cu acte in regula abia dupa ce este judecat si condamnat, pana atunci exista prezumtia de nevinovatie.asa ca este greu sa spui ''un violator dovedit'', asta daca nu cumva apelezi la mama omida si sa-ti ghiceasca daca intr-adevar el este cel care a violat sau nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zbenguici scurt pe doi. da
la pedofili insa e mai greu pentru ca e considerata pedofilie sexul cu minori."Omorati"suna crud si barbar executati mi se pare mai binewinking. Scuza-ma ca nu iti impartasesc parerea insa ai pus intrebarea ca sa ne exprimam fiecare opinia nu?
Nu vreau sa te simti jignit/a pentru ca am facut un mic comentariu legat de intrebare. O zi buna in continuare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@mircea-dar nu este mai bine sa-i legam la stalpul caznelor cum faceau indienii cu prizonierii? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Zbenguici, pai da ei sa nu ramana in libertate, am crezut ca nu mai e nevoie sa precizezhee hee. Chiar nu ar merita libertatea!big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@criticul: ah!straight face mi s`a facut pielea ca de gaina cand ti-am citit raspunsu`!laughinglaughing

Dar ar merita!no talking

Întrebări similare