La ce le folosește să afle? Și ce dacă au conturi false? Depinde ce fac cu ele.
Asta ma intreb si eu. Drimmero e obsedat de subiectul asta. Tot timpul analizeaza conturi si face legaturi aiurea
Petrece atat de mult timp facand asta ma gandeam sa ii donez o paine
Ai fi draguta daca mi-ai dona niste beri reci, painea nu tine de sete, mai si ingrasa.
Burta de bere ai deja.
De unde stii? S-a dus...am slabit 5 kg in ultimele luni, ajuta-ma sa le pun la loc
Si prietenii te sictiresc
Chiar ti se pare, asta e fratele meu din alta mama
Se vede... Esti asa ca un copil.
Ce se vede? Iti garantez ca intuitia te insala de data asta; d
Se vede că ești un om naiv
E dreptul tau sa ai o parere, nu inseamna ca trebuie sa fie si corecta, mai ales ca nu cunosti multe dintre lucruri
E de ajuns ce vad aici parca ati fi doi straini care se intalnesc pe strada si unu nu stie cum sa scape de altul
Ce naiva esti aici...of!
AI vrea tu
Asteapta sa bea putin si isi va da jos masca introvertiei. O sa-mi dai dreptate
Grav rău dacă trebuie sa bea ca sa se simtă ok in preajma ta
Nu in preajma mea, ci sa o faca pe site, aici e o masca, dincolo de site noi suntem prieteni foarte buni de prea mult timp.
Trebuie sa bei ca sa nu fi introvertit pe TPU?
Cat de penibil )
Nu iti mai face prietenul de ras
Taci spre binele lui
De ce bei ca sa fi extrovertit pe TPU? esti ANONIM
ce masca? ce rahat?
Cate beri ai la bord pana la ora asta? asta ca sa pot sa-ti dau un raspuns
Nici una. Eu nu sunt tu si nici CortinaDeLut Nu am nevoie de bere sa dau raspunsuri pe TPU ) cat de penibil sa spui asa ceva ''beau sa nu fiu introvertit pe un site de anonimi''
Mi-ai facut ziua.
Să fii*
Nu, nu beau ca să fiu extrovertit pe TPU. Asta se întâmplă doar cu Drimmero. Poate mai sunt și excepții.
Anonimitatea nu are treabă cu faptul de a fi rezervat. Nici nu ar merita să nu fiu față de niște anonimi.
@MorcovulDinFund tu ce bei? Drimmero mi-a transmis că te-ar lua și pe tine la o cârciumă, dar nu știe cum să te întrebe. Așa poate mai iese acel morcov.
Bei ca sa il poti suporta pe drimero am inteles
Te face de rahat prietenul tau mai bine ia-l in privat si spune i doua
Ai baut putin, iti sclipesc ochii, nu minti!
Nu stiai ca noi 2 bem si intram aici pentru ca lucizi nu am avea inspiratie si n-am fi noi? ne-am facut o personalitate in jurul alcoolului, daca nu era asta...
Asta daca iese sa isi ia singur paine e minune ce carciumi visezi
Orice ar face, el rămâne prietenul meu. Prietenia e mai importantă decât o impresie formată de un morcov în fund. Beau cu el pentru ca să mă suport pe mine mai ușor atunci când sunt în preajma lui. Dacă l-ai cunoaște ai ști că e genul care nu bea cu oricine. De aceea eu zic că te consideră cineva dacă te-a și invitat. Ce spui? Ții la băutură?
Hai alege-l pe el ca e frumusel, are ochii albastri, e blondin, stie locuri selecte, iti da sa bei numai calitati.
Nu am ajuns atat de rau ca sa pun gura pe alcool.
Ce e drept
iti trebuie inspiratie sa porti 500 discutii despre chelie
Nu imi plac cliseele si baietii care se exprima ca niste fetite de la pension
De ce e rău să pui gura pe alcool? Fără alcool nici Nichita Stănescu nu era, nici Bacovia, nici alții ca ei. Cel mai important, nici Drimmero nu era așa prieten ca atunci când e beat.
Ce-i aia pension? si ce iti place tie ca practic nimic din ce zici
Ce femeie sa bage raca intre voi ca sunteti gay 100%
Nu sunt gay
Ce low bait n-aveti fler
Sa zica merci drimero ca nu spun ce zice el prin felicitari despre tine
Noi chiar ne certam din cauza ta, ai bagat intriga, mar al discordiei ce esti