Având în vedere că în fiecare zi apar întrebări din ce în ce mai stupide, nu văd care ar fi scopul unui astfel de Top.
Şi mai e o problemă, sunt 2 categorii de întrebări"stupide":unele întrebări sunt pur şi simplu puse de copii de 11-12 ani, care chiar se întreabă lucruri banale, iar alţii au chef de glume şi îşi fac un cont la mişto...ideea e:
Don't feed the trolls!
10.owesome intreaba:
Cum ar trebui sa ii spun prietenei mele ca o iubesc? un mesaj cu cat mai multe dulcegarii si dragalasenii va rog! mersii
4. iubesteOrezul intreaba:
Daca o faci la inceputul ciclului, o sa mai vina dupa acea? [ Fara raspunsuri : Esti un copil, blah-blah ]. Funda.
1. Duda2222 intreaba:
Am un var de 11 ani si a facut sex fara prezervativ.ce ii pot spune. AJUTATIL!
6.Numaivreauiubiretotuleamagire intreaba:
E iubirea sfarsitul fericiri?
2.mylovelylife intreaba:
Salut TPU, am 15 ani si imi place de o persoana cu aproape 10 ani mai mare, cum procedez? as vrea sa ii trag atentia insa nu stiu cum... ceva sfaturi?
6.SanDoutZa intreaba:
Sall TPU am o intrebare 2 baietii s- au batut pentru mine amindoi sint foarte draguti si ma iubesc ft ft ft mult si doresc sa ne intalnim apropo am 12 ani unul mi- a daruit flori o cutie de ciocolata si? (mai mult)
7. locamoca intreaba:
Ce ii place unui baiat la o fata?
8. andreyman intreaba:
Este o fata frumoasa care e cu un prieten de al meu dar ea nu ma place ajutati-maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dau funda
9. TeIubesc200 intreaba:
Ma ajutati si pe mine sa-mi surprind iubirea mea cu mesaje delicate! multumesc mult
3. DeeNiiSuuK intreaba:
Heii! O ard cu un baiat de aproape o luna in secret... el nu vrea sa stie nimeni. Decee?
5. Bilutzaaa intreaba:
Hey TPU.As avea o intrebare, de unde isi da seama o fata ca baiatul respectiv o place cu adevarat si nu o vrajeste? Fundaaa.
restul completati voi
Droghy_6842 intreaba:
Salut TPU am mancat un ardei iute iute de tot, si am incercat sa fac un exercitiu de decalotare, apoi a inceput sa ma usture penisul de la ardei pentru ca aveam pe mana chestie ce face ardeiul iute ce sa fac?
Buna! Nu ar fi frumos sa scrii niste intrebari trasnite, care altiile-au scris! Gindestete ca cineva ti-ar pune o intrebare in aceast top? Cum te-ai simti? Nu ar fi deloc frumos! Uite un exemplu:
Sa zicem ca exista acest Top
Tu de exemplu ai pune o itrebare stupida(cum vorbesc?)Ti-a pus-o pe 1 loc din clasament! Toti ar ride de tine si sa imi spui cum te-ai simti?
Vreau un raspuns clar!
Pa! O seara placuta!
Toată treaba e că eu nu pun întrebări de genu ăla!
A două fază e că nu mă interesează cum se simt ăia care pun întrebări stupide.
Ce vină am eu că sunt mulți proști pe TPU?!
Inteleg! Dar punete in situatia lor! Cum te-ai simti? Nici nu ar suna frumos acest nume!
Dar nici nu mă pun în situația lor, nu mă înjosesc atât de tare.
Poate mai deschidem ochii cuiva, de ce nu?
Nu o să deschizi niciodată ochii cuiva dacă procedezi aşa.Mai mult îi faci rău, decât bine.
Nu e genu meu să fac rău...