| mnbvf a întrebat:

Are cineva idee de ce s-au adăugat două categorii inutile: " Valentine's Day " și " Dragobete"?

Răspuns Câştigător
| T0T a răspuns:

Asta am observat și eu și a trebuit să răspund la ultima postare din una dintre categorii:

"Serios că ați făcut 2 categorii a 2 sărbători care se aseamănă extrem de mult doar că au origini diferite și ambele sunt despre dragoste? Mi se pare prea siropos pentru TPU."

39 răspunsuri:
| mnbvf explică (pentru T0T):

Consider că există categorii mult mai dorite de cei de aici care ar fi putut să fie adăugate. Și la acele categorii când vor fi puse întrebări? Doar în apropierea acelor sărbători? E penibil laughing

| T0T a răspuns (pentru mnbvf):

Știu că e, dar sincer nu vociferez, mie îmi place site-ul cu noul aspect. Oricum poate sunt adminele foarte romantice și simt iubirea până în puțul sufletului iar genul de sărbători pentru ele sunt cele mai importante ale anului. laughing Cât despre categoriile care ar fi bine să fie adăugate eu aș propune să facem propuneri toți și după cele mai propuse să fie votate. Încă sunt PRO pentru categoria Depresie, va avea foarte mult succes pe aici.

| Drimmero a răspuns:

Bwhahahahaha

Eu propun pentru Crăciun, Paște. Nu de alta, dar văd că ne permitem laughing
Dar e bună și ideea ta.

| mnbvf explică (pentru Drimmero):

Deja începi să simți fluturași prin stomăcel? laughing

Păi ne permitem multe. Poate și Sfântul Andrei ar fi o categorie bună.

http://s2.quickmeme.com/......8acc32.jpg

Sau mai bine am face o categorie numită Sărbători. Nu că sunt un geniu?

| Drimmero a răspuns (pentru T0T):

Ar trebui sa serbeze si Sfantul Tun atunci!

| Drimmero a răspuns (pentru mnbvf):

De nu mai pot sa adorm noaptea

Da, și să ne urăm la mulți ani laughing Alea ar fi categorii pasagere, de o zi/două. Acum încetează să le mai dai idei.

Oh, abia aștept meciul love struck

Îmi amintesc că acum un an cred, le-am spus să schimbe ceva la site-ul ăsta că lumea nouă poate fi atrasă de inovații, uite că ideea mea a fost pusă în practică în sfârșit chiar dacă pe atunci era ignorată(deși poate nu aveau posibilități) ca multe altele. Ce pot zice, pot să le dau idei, că oricum nu mă ascultă, iar după câteva luni vezi că vine unul cu ideea asta și restul echipei o aplaudă și o pune în practică, deci nu te teme, orice e posibil. Noi suntem simplii muritori de rând pe aici, ce să facem.

Tu ca fana neutra... dar eu sau el ca fiind fanii echipelor in cauza. Ma bagi mai mult in nostalgie si in asteptare. 2 saptamani si vine marele meci,, recunosc ca mereu cand se trage noul program din Permier league ma uit cand se joaca Arsenal-United/United-Arsenal

Tu ții cu Manchester, hai că știu eu...

O să treacă repede și o să fie bine Drimerito, nu te mai îngrijora.

O să decid după acel meci cu cine să țin, să văd ce echipă câștigă și care are fotbaliști mai frumoși. Glumesc laughing Mă uit la fotbal doar de plăcere, nu pot să zic că susțin vreo echipă anume, nu momentan.

Daca Arsenal castiga ma voi bucura nespus de mult, dar pana atunci stau linistit si abia dupa victorie pot 'exploda' de fericire. Trebuie neaparat ca cele 3 puncte sa fie luate de Arsenal,, mai ales ca se joaca pe terenul dusmanului de moarte! O victorie acasa la rival face cat 1000 de puncte, nu cat 3!

Mâine joacă diavolii la 20:00 în Europa League. Pe flashscore zice că e pe Dolce, poți să te uiți să zici dacă îți plac.

Așa e. Satisfacția e mult mai mare în împrejurările alea.

O să mă uit să-i văd rivalii lu Drimmero laughing
Sper să nu uit.

United e cea mai titrata echipa din Anglia ca numar de trofee, pe 2 vine Pool si apoi Arsenal pe 3,, dar cea mai iubita echipa engleza ramane Arsenal, e cea mai indragita si fanii sunt fanatici de-a dreptul. Mereu au fost mii de tunari pe terenul lu' United care aplaudau si cantau pentru echipa cand era condusa in marele derby/

Presupun că e un vis să mergi la un meci de-al lor, nu?

Evident! Cele mai mari preturi la bilete sunt la Arsenal din toata Europa,, pur si simplu conducerea e nesatula si sugativa de bani, dupa ce ca ne aflam in topul celor mai bogate echipe, tot vor sa suga totul!

| T0T a răspuns (pentru Drimmero):

Vor să sugă chiar tot? laughing

W0nger in orice caz, da!

Mie mi se pare simpatic bătrânelul Arsene și culmea ironiei Arsene conduce Arsenal, te-ai prins? laughing

Arsenal FC NOT Arsene FC!
L-am respectat pe mosneag pana la un punct,, pana cand batranetea si-a spus cuvantul, daca se retragea in 2014 dupa ce-a luat FA cup, jur ca eu personal ii faceam statuie, dar a continuat sa ramana si sa ne saboteze. Anul asta s-au desteptat Ozil si Sanchez si nu vor deloc sa mai rateze titlul...

Oricum bătrânelul meu preferat rămâne Ferguson, el chiar merită statuie.

E cel mai mare antrenor al fotbalului,, fara discutie! Ce meciuri incredibile erau intre Arsenal si United cu SAF la carma voastra. Si acum imi amintesc cand am luat titlul la voi acasa, pe vremea aia va cam bateam mar pe unde va prindeam.
El l-a descoperit pe Ronaldo si l-a facut mare,, e cu o treapta mai jos decat The King Henry,, un jucator fenomenal acest APEX Ronaldo!

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Nici n-am observat pana acum, dar si pana acum erau cateva categorii inutile

Henry a fost fotbalist bun dar nu este peste Ronaldo!