Instalatiile de GPL inca renteaza. Cat priveste masinile, lumea e obisnuita cu ele si nu vrea renunte. Scazi din altele si platesti din diferenta benzina / motorina.
Fa-ti firma si lucreaza pentru tine. Si scade benzina din profit, parca asa se face.
Complicat sunt clienți care sunt la 591Km dus 591Km întors ce nu oferă mai mult de 200 euro doar in cazul in care se repara ce au ei de reparat. Și dacă nu se repara trebuie sa risc eu din buzunarul meu banii de benzină.
Ei nu vor sa de-a nimic nimic în avans și nici nu vor să spună cum îi cheamă sau de la ce firma sunt de cat după foarte multe insistente până la urmă îți spun un nume de firmă.
Multi renunță exact când îi întrebi Gheorghe și mai cum de la ce firma!? Strada și numărul?
Te înjură direct la telefon și sunt peste 70%din ei care înjură sau renunță să te mai cheme când îi întrebi cum îi cheamă.
Doar de la faptul că i-ai întrebat cum se numește firma sau cum îi cheamă pe ei
Exact în acel moment te înjură.
Am incercat sa îi pun sa facem în contract dar te iau la înjurături și caută pe alt cineva care să riște să se ducă sute de Km și el marele bos pstron de atelier făbricuță să nu îi mai răspundă la telefon daca vrea mușchii lui.
Și acum sa nu îmi spui te duci doar la aceia ce vorbesc limba romana fara greșeli fonetice de doctor sau gramaticale.
Da îi mai izgonesc și eu din start pe cei ce incep.cu Nodule Bosulica Mă verigile Mă
Șefule
Șefulica
Mâmcați-asi...
Dar din păcate în țara aceasta eu dau din ce in ce mai des peste specimene din astea urangutani bolile bombardieri care au ceva sclavi și utilaje vechi uzate care ar dori sa facă din cacaua bici și să și pleznească.
Și dacă nu îi servesc pe aia că au. Gingia mov
Nu îi servesc pe ailaltii că au pălărie sau că au foste înflorate arunci ăștia care mai rămân ne excluși sunt atât de puțini in cat chiar ar fi și câte 3 luni de zile la rand în care nu ar trebui sa mănânc nimic.
Multi spun vii tu până la Oradea ne întâlnim acolo apoi vii după mine cu mașina.
Îl repari îmi dai factura și îți dau banii in momentul in care facem proba.
Daca nu merge eu nu dau nici un ban.
Și eu nu as vrea sa îi pierd nici pe acești clienți pentru că sunt perioade din an in care numai dinastia apar. Nimic mai interesant.
steredumbrava întreabă:
MadalinT00 întreabă: