| BlueBell07 a întrebat:

Are dreptate vecinul sa-mi ia catelusa si sa o ucida din cauza latratului? Sustine ca el a facut reclamatie si nu s-a rezolvat fiindca mama mea si cu mine nu am raspuns la bataile lui agresive din usa intr=o seara. S-a infuriat,a luat catelusa care venea singura pe scari in casa si a omorat-o,sustinand ca eu si cu mama suntem "lipsite de respect" pentru un vecin deranjat. Eu faceam naveta, din pacate, iar mama era bolnava. De aceea nu prea aveam timp sa iesim cu catelusa si pentru ca era foarte isteata,am lasat-o sa mearga singura jos sa se joace. Am gresit daca am facut asa ceva? Se pare ca da. Nu mai vorbesc de faptul ca a doua zi vecinul si sotia lui m-au insultat ca sunt "nesimtita" si chiar "nebuna". Nu au recunoscut fapta. Au spus ca delirez eu si ca au luat-o hingherii,ei doar au reclamat-o! Ceilalti vecini infirma, insa, spusele lor, dar fiindca individul agresiv are o ruda la Primarie, tac malc in cazul unei anchete.

10 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Cheama politia sa clarifice lucrurile.
Cruzimea fata de animale este sanctionata destul de dur.

| J0B0MAT a răspuns:

Nu are nicio dreptate. Fapta lui e penală și trebuie mers la poliție. Se pedepsește cu închisoarea din ce știu eu, omorârea animalelor.Strânge dovezi și reclamă-l.

| BlueBell07 explică (pentru J0B0MAT):

Din pacate, niciuna din doamnele in varsta de pe scara nu vrea sa depuna marturie, desi ele mi-au spus ca mi-a luat catelusa si a omorat-o. Toti tac malc, mai ales una din vecinele batrane care primeste produse de la tara de la sotia individului. Aceasta sotie ma arata cu degetul si imi spune ca sunt "nebuna" sa afirm ca au facut ei asa ceva.

| J0B0MAT a răspuns (pentru BlueBell07):

Nu ai camere, poze, alți vecini care pot dovedi ceva? Și familia cred că este în regulă dacă te susține, dar în orice caz reclamație trebuie făcută, mai ales dacă poliția știa că era deranjat de câine. Asta îl inculpă.
Vei primi probabil sfaturi mai precise de la cei care cunosc legile, însă eu clar l-aș denunța.

| BlueBell07 explică (pentru J0B0MAT):

L-am denuntat si eu, dar nu s-a miscat nimeni de la Politie sa vina sa vada ce se intampla.

| TimberWolf a răspuns:

Oarba...ce diliu, mare greseala ai facut ca nu ai depus plangere la politie, cruzimea fata de animale se pedepseste cu inchisoarea.
Daca imi omora mie cineva catelul era al doilea caz de ''Elodia''.

| BlueBell07 explică (pentru TimberWolf):

Din pacate, acest eveniment s-a petrecut in urma cu 20 de ani cand Politia nu te ajuta in asemenea cazuri. Am sunat atunci la Politie, dar nu a venit nimeni sa cerceteze, iar vecinul a mers mai departe cu minciuna cum ca hingherii mi-au luat-o si ca eu sunt nebuna sa-l acuz de ceva. Individul este sustinut de niste dudui de pe scara pe care le-a cumparat aducandu-le mereu cate ceva bun de la tara. De ani de zile, acest individ ma sfideaza in fata sustinand ca el nu stie nimic de catelusa mea.

Are sustinere din partea unui unchi care face parte din Consiliul local si se simte foarte bazat baiatul.

| TimberWolf a răspuns (pentru BlueBell07):

Acum 20 de ani? laughing

Da,e o poveste veche, dar vecinul tot prin preajmasi sfidator este.Nu se uita o asemenea poveste niciodata, decat daca nu ai minte multa.