Cand spui prieten inseamna ca esti alaturi indiferent de situatie.Imi dau seama ca nu mai gasesti solutii sa-l ajuti si ai obosit.Dar sa ajuti un prieten nu insemna neaparat sa tragi de el aratandu-i ce e bine si ce nu, poate ca e prea devreme sa intelega.
In locul tau, stiind ca am incercat totul si n-a mers, l-as lasa in apele lui.Cat timp doreste.Si daca ti-e prieten, o sa te caute singur.
Da-i spatiu si da-i timp, cred ca va aprecia si va incepe sa inteleaga cum e sa fii singur.
Depinde ce tip de relație ai cu acesta, mie imi suna a vampir energetic, n-as putea rezista lângă o astfel de persoana. Dar, dacă este foarte apropiat, ai putea încerca sa îl ajuti cumva, dacă tot nu vrea și nu vrea, eu zic ca cel mai bine, pentru tine, este sa îl lași in pace.
Prima oara sa devina conștient de existența lui, apoi numai are nevoie de nimeni, nimeni nu poate avea pretentia de a arata unui om calea corecta în viata, pentru ca nimeni nu urmează calea corecta în viata, și doar iluzi atât
Pai astea sunt simptoamele depresiei. De obicei sunt carne de tun pentru psihiatrii si psihologi. Ajuta-l!
E normal să dispară, se simte fără energie, trist, fără speranța, poate are și gânduri rele. Uneori nu contează ce soluții îi oferi, depresia poate face ca un lucru simplu să fie mai complicat de o mie de ori față de cât e cu adevărat.
Poți să îi fii alături, nu ca să facă cum vrei tu să facă, să fie el cum e el, iar tu să rămâi acolo și atât.
Ori nu. Alegerea ta.
Zi bună.