Doamne esti intr-o situatie foarte dificila.Eu zic sa iti iei copilul si sa pleci de acolo. Daca zici ca nu poti sa te duci la mama ta.
Vorbeste cu el si spune-i sa se poarte frumos cu tine ca daca nu o sa pleci cu tot cu fata. Daca zici ca el nu te lasa sa pleci cel mai bine e sa chemi politia.Nu stiu dc s-a schimbat atat probabil ca are o amanta si nu te mai iubeste. Fara suparare dar ce fel de parintii sunt aia care daca ai facut o greseala in viata nu mai te lasa sa vii in casa lor?
Multe fete adolescente trec prin situatii asemanatoare. Tatii copiilor oricat de pregatiti ar parea pentru aceasta responsabilitate nu sunt(copil, relatie). Sunt la varsta la care inca vor sa mai probeze.Imi pare rau sa iti spun dar este posibil sa se fi saturat de tine de relatia voastra.Independizeaza.te,este dreptul tau sa pleci cu fata,chiar daca nu o sa mai locuiti impreuna lui nu-i ia dreptul de tata nimeni,poate sa o viziteze oricand doreste.Du-te la o prietena,la bunici(daca ii ai in viata),la o ruda, roag-o totusi pe mama ta sa te lase sa te intorci, spune-i ca nu o s-o incurci ai ai nevie de un loc sa stai cu fata.Cauta-ti ceva de munca si lasa fata la gradinita. Cere ajutor financiar, citeste articolul asta ca sa vezi mai multe detalii http://www.curierulfiscal.ro/......-european/
Nah mama nu m-a placut de mica eu am crescut cu bunici mei si pe mama nu a interesato niciodata de mine zice ca din cauza mea s-a despartit de tata iar tata a, urit acum 5 ani nu mai am pe nimeni nici prieteni nici nimicm-am saturat de viata asta chiart nu stiu cum sa mai suportma doare ca se poarta asa cu mine ca chiar cum se poarta eu il iubesc inca dar nu inteleg cu ce am gresit de trebuie sa suport toate astea